15 iulie 2014, 12:17 Sport views 5758
Echipa Moldovei de tenis de masă a obţinut a treia victorie la Europene
Foto: moldpres.md
15 iulie 2014, 12:17 Sport views 5758

Echipa Moldovei de tenis de masă a obţinut a treia victorie la Europene

Lotul naţional de tenis de masă (cadeţi) a repurtat a treia victorie la Campionatul European, concursul pe echipe, care se desfăşoară la Rival del Garda (Italia), relatează MOLDPRES.

Echipa moldoveană, alcătuită din Cristian Chiriţă şi Andrei Puţuntică, a învins cu scorul 3-0 reprezentativa din Belarus. Anterior ea a mai întrecut selecţionatele Sloveniei (3-1) şi Belgiei (3-0), cedînd totodată cu 1-3 reprezentativelor Danemarcei, Germaniei şi cu 2-3 formaţiei Suediei.

La finele concursului pe echipe jucătorii vor mai evolua la individual, dublu masculin şi dublu mixt. Ambii jucători se află în top-10 european la cadeţi.

Andrei Puţuntică este legitimat la clubul din Constanţa (România). Europenele se vor desfăşura pînă pe 20 iulie. La acest turneu şi-au anunţat participarea 550 de jucători din 39 de ţări. Cea mai bună performanţă în anii precedenţi a înregistrat-o Olga Blizneţ din Dubăsari, care-i medaliată cu bronz la individual.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

tenis , sport , campion , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1605
Populația:
3340 locuitori

Coloniţa este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Coloniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3340 de oameni. Satul Colonița a fost menționat documentar în anul 1605.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.