17 septembrie 2024, 15:15 Caleidoscop views 94
DAAC Hermes a prezentat premiere auto impresionante la Arena Auto Fest 2024 ©
17 septembrie 2024, 15:15 Caleidoscop views 94

DAAC Hermes a prezentat premiere auto impresionante la Arena Auto Fest 2024 ©

Pe 14-15 septembrie, Chișinău Arena a găzduit cel mai mare eveniment auto al anului în Republica Moldova - Arena Auto Fest 2024. Evenimentul a atras numeroși pasionați de mașini și profesioniști din domeniu, prezentând cele mai noi modele și inovații din industria auto.

Unul dintre participanții cheie a fost DAAC Hermes SA, dealerul oficial al unor mărci prestigioase precum Land Rover, Jaguar, Volvo, Škoda, Ford, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Suzuki și Geely. În cadrul evenimentului, DAAC Hermes a dezvăluit mult așteptatele premiere ale noilor modele Škoda, inclusiv Superb și Kodiaq.




Vizitatorii au avut ocazia să descopere produsele exclusive de la Renault, precum Symbioz, Rafale, Scenic E-Tech, Captur, precum și noul Dacia Duster. De asemenea, au fost prezentate premierele GEELY: EMGRAND și FARIZON care este 100% electrică.

Evenimentul a inclus și cele mai recente inovații de la mărci precum GEELY (Atlas, Coolray, Monjaro, Emergrand), Nissan (Qashqai, X-Trail), Ford (Ruga, Puma), Mazda (CX-60, CX-60 Plug-in Hybrid) și Volvo (EX 30, XC 60, XC 90).

Vizitatorii au avut, de asemenea, oportunitatea de a se înscrie la test drive-uri pentru modelele preferate.

Sursa: noi.md  

Cuvinte cheie:

expoziție , Dacia , automobil , DAAC Hermes

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
981 locuitori

Popovca este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 981 de oameni. Satul Popovca a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.