06 decembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1219
Horoscopul pentru 7 decembrie 2022
06 decembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1219

Horoscopul pentru 7 decembrie 2022

BERBEC

O persoana pe care o consideri prieten ar putea sa iti insele increderea. Exista unele indicii de inselaciune in jurul tau. Poate ca cineva vrea sa pastreze ceva de la tine sau vrea sa spuna unele minciuni despre tine. Nu fi prea suspicios pe cineva anume fara a verifica inainte faptele si situatiile.

TAUR

Aceasta este o perioada confuza pentru noi toti. Dar fara indoiala ca ai observat acest lucru. In astfel de circumstante, unii oameni devin mai rigizi ca niciodata, deoarece rezista schimbarilor dramatice. Sensibilitatea te face sa fii foarte receptiv la trecut, dar conditiile actuale ar trebui sa te inspire sa renunti la unele dintre convingerile tale.

GEMENI

Pazeste-ti inima astazi, pentru ca este o tinta principala a cuvintelor abrazive care zboara in jur. Natura ta sensibila se simte singura si vulnerabila in aceasta atmosfera dura, asa ca s-ar putea sa fie mai bine sa ramai doar in pat. Daca decizi sa iesi, asigura-te ca iti aduci arsenalul. Foloseste-ti sensibilitatea in avantajul tau. Foloseste-ti punctele slabe, astfel incat sa poti utiliza energia ta in cel mai eficient mod.

RAC

Functiile grupurilor mici si evenimentele sociale s-ar putea sa nu se dovedeasca la fel de satisfacatoare ca de obicei astazi. Este posibil sa nu ai nici un chef si s-ar putea sa te simti presat sa te amesteci in discutii atunci cand preferi sa stai pe canapea. Oricare ar fi conversatiile pe care le vei purta, ti se vor parea banale si plictisitoare. Este o zi buna pentru a te aseza si asculta. S-ar putea sa inveti multe de la oamenii din jurul tau fara sa spui un cuvant.

LEU

S-ar putea ca prietenii apropiati sau membrii familiei sa fie in dezacord puternic cu privire la o anumita problema. Incearca sa nu fii prea tulburat de diviziunile dintre oamenii pe care ii iubesti. Unii ar putea dori sa ia parte si sa isi exprime pe deplin parerile asupra situatiei. Incearca din rasputeri sa faci compromisuri.

FECIOARĂ

Te simti imprastiat? Este posibil sa te intrebi despre un milion de lucruri diferite astazi. Esti suficient de puternic pentru a-ti asuma indatoririle familiale? Esti atragator? Esti important? Desigur, toate aceste intrebari pur si simplu iti distrag atentia de la anxietate. Nu-ti fa griji. Urmatoarele zile vor fi mai putin stresante.

BALANȚĂ

Astazi, ai chef de angajament! Ia-ti timp pentru a te conecta cu lumea sociala in timp ce cauti oameni cu aceeasi idee care sa iti impartaseasca domeniul intim, individualist. In cele din urma, cu totii trebuie sa ne dam seama cum sa ne facem drum in societate. Astazi te vei simti mai sociabil decat de obicei. Astepta-te sa ai cateva idei bune despre modalitatile prin care iti poti extinde cercul social.

SCORPION

In decursul acestei zile vei reusi sa cunosti o persoana mai in varsta ce te va ajuta cu unele sfaturi utile pentru viitorul tau. Exista posibilitatea sa te confrunti cu mici probleme de sanatate, dar nu te panica deoarece sunt trecatoare. La locul de munca vei fi destul de sociabil si chiar pus pe glume cu colegii si superiorii tai.

SĂGETĂTOR

Acesta este tipul de zi de care te bucuri. Clima este pozitiva, iar energia este destul de mare. Este ca si cum ai avea o bagheta magica. Ii dai un val si gata, sarcinile si treburile zilei sunt terminate! In aceasta zi, abia ti-ai atins nivelul de energie. Familia ta va fi foarte fericita sa petreaca ceva timp de calitate cu tine.

CAPRICORN

Este posibil sa ai probleme in relatiile cu oamenii aflati in situatii sociale. Poate ca esti frustrat cand auzi aceleasi conversatii superficiale din nou si din nou. Desi trebuie sa te amesteci (chiar si virtual) cu oameni diferiti, tot ce te poti gandi este cat de frumos ar fi daca ai putea fi singur in fata televizorului. Cel mai bun plan al tau este sa eviti situatiile de care stii ca nu te vei bucura. Nu are sens sa te chinui.

VĂRSĂTOR

Ia-o incet si usor astazi. Cu energia din aspectele zilei, grabirea in jur nu este probabil sa te duca prea departe. De fapt, esti mai apt sa faci greseli sau sa lasi o gramada de lucruri neterminate. Fa-ti lista de sarcini si parcurge fiecare lucru unul cate unul, intr-un ritm uniform. Chiar daca nu termini totul, ceea ce realizezi se va face bine.

PEȘTI

Unele proiecte la care lucrezi de ceva timp se apropie de final si te vei astepta sa vezi si roadele muncii tale. Partea interesanta este ca anumite persoane vor dori sa ti se alature sau sa investeasca in ele. Ar fi recomandat sa tratezi totul cu atentie deosebita. Unele oferte nu sunt chiar ceea ce par.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1612
Populația:
446 locuitori

Druţa este un sat din cadrul comunei Pociumbeni, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîșcani și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 446 de oameni. Satul Druța a fost menționat documentar în anul 1612.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.