28 noiembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1350
Horoscopul pentru 29 noiembrie 2022
28 noiembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1350

Horoscopul pentru 29 noiembrie 2022

BERBEC

Atitudinea ta obisnuita de lenes este susceptibila sa primeasca o explozie de energie in seara asta. Este in natura ta sa nu vrei sa ridici un deget, dar din anumite motive poti fi obligat sa te ridici si sa te misti. Vei descoperi ca atunci cand te conectezi cu altii, esti mai motivat sa faci lucrurile sa se intample pentru tine. Cand obtii atentia pe care simti ca o meriti, vei deveni mai puternic.

TAUR

S-ar putea ca emotiile tale sa fie greu de tratat, mai ales mai tarziu in cursul zilei. Ia in considerare o abordare intelectuala si nu emotionala. Sentimentele te-ar putea trimite intr-o schimbare drastica a dispozitiei de la un capat la altul al spectrului. Lucrul de care ai nevoie cu adevarat acum – mai ales in seara asta – este echilibrul. Leaga orice capete libere pentru a mentine mai mult echilibrul.

GEMENI

Comunicarea cu ceilalti ar putea fi extrem de plina de satisfactii, mai ales mai tarziu in cursul zilei. Proiecteaza mai multa energie in exterior si alatura-te altora in proiecte pe care altfel ai putea incerca sa le abordezi singur. Lucrurile ar trebui sa curga lin, atata timp cat ai o abordare usoara, optimista. Continua cu proiectele in loc sa te gandesti doar la finalizarea lor.

RAC

Asigura-te ca iti rezolvi treburile devreme, pentru ca scanteile vor zbura dupa apusul soarelui. Oamenii ar putea incerca sa te dezechilibreze prin discutii rapide si idei fanteziste. Trebuie sa te asiguri ca esti pe un teren solid inainte de a face urmatorul pas. Echilibreaza emotiile, astfel incat sa nu iti versi frustrarea asupra celorlalti. Concentreaza-te pe obiectivele tale.

LEU

Lucrurile sunt bune pentru tine, mai ales mai tarziu in cursul zilei. Piesele ar trebui sa vina impreuna si lucrurile sa curga la locul lor in mod natural. Vei descoperi ca energia directionata spre exterior este mai bine echilibrata acum. Ar trebui sa te conectezi cu ceilalti folosindu-ti inteligenta ascutita, vointa puternica si inteligenta pura. Fa-ti timp pentru a face lucrurile pe care trebuie sa le faci. Nu te grabi.

FECIOARĂ

Energia este susceptibila sa se adune in viata ta astazi. Ti se poate cere sa te prezinti la serviciu dar nu face promisiuni pe care nu le poti respecta. Cuvintele tale vor fi luate in serios si nu ar trebui sa induci in eroare oamenii sa creada ca ceva se va intampla atunci cand stii ca nu este. Stii cum va deveni situatia. Ai incredere in tine, indiferent de circumstante.

BALANȚĂ

Exista o agresiune suplimentara in lumea ta astazi. Realizeaza ca acest lucru se datoreaza probabil mai mult reactiei tale la o situatie decat situatiei in sine. S-ar putea sa fii in conflict cu cineva doar pentru ca el sau ea vrea armonie, in timp ce tu ai tendinta de a lupta. Acest paradox este probabil sa fie in detrimentul psihicului tau, daca nu incerci sa-l schimbi.

SCORPION

Starea ta de spirit poate lua o intorsatura bizara astazi, in timp ce iti calmezi dorinta de a lupta pentru ceva. Probabil ca esti mai interesat sa te bucuri de frumusetea a ceva decat sa incerci sa o pastrezi pentru tine. Pastreaza liniile de comunicare deschise si vei descoperi ca totul cade la locul sau asa cum ar trebui.

SĂGETĂTOR

Lucrurile vor deveni din ce in ce mai bune pentru tine pe masura ce ziua avanseaza. Incearca sa iti folosesti partea practica si logica in timpul zilei, astfel incat sa ai seara pentru a socializa si a comunica cu prietenii apropiati, daca este posibil. Echilibrul va fi o problema cheie pentru tine astazi, asa ca asigura-te ca tii lucrurile sub control inainte ca vreo parte a vietii tale sa scape.

CAPRICORN

Poate exista o parte a vietii tale care te indeamna sa te ridici si sa faci ceva. S-ar putea ca devii prea emotionat cu privire la o anumita problema si ca trebuie sa iei in considerare mai mult faptele reci si dure ale a ceea ce se intampla cu adevarat. S-ar putea sa ratezi ceva evident pur si simplu pentru ca esti atat de prins in drama ta emotionala.

VĂRSĂTOR

S-ar putea sa te simti un pic cam greoi azi, dar lucrurile se vor restabili in seara asta. Va fi o cantitate mare de aer pentru a iti alimenta focul si esti gata sa il tii aprins! Esti gata sa stralucesti ca steaua stralucitoare care te reprezinta.

PEȘTI

Ai grija de lucruri dimineata, astfel incat sa poti fi fara griji si relaxat seara. Este important pentru tine sa incadrezi lucrurile in capul tau, astfel incat sa poti comunica informatii importante altora mai tarziu. Simte-te liber sa adopti o abordare neconventionala. Este important sa marsaluiesti in ritmul propriei tobe si nu al nimanui altcuiva.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
585 locuitori

Zolotievca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Larga și Zolotievca. Localitatea se află la distanța de 57 km de orașul Anenii Noi și la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Zolotievca a fost menționat documentar în anul 1860.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.