11 noiembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1239
Horoscop pentru 12 noiembrie 2022
11 noiembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1239

Horoscop pentru 12 noiembrie 2022

BERBEC

Tu esti bijuteria secreta si esti inclinat sa fii extrem de iubitor si devotat celor care recunosc acest lucru in tine. Nu exista niciun motiv sa te ascunzi. Pune-ti aerul regal si etaleaza-ti atuurile. Natura ta linistita si fermecatoare straluceste si radiezi calitati asemanatoare unui zeu. Cine iti imparte compania in seara asta este extrem de norocos. Asigura-te ca aceasta persoana este demna de tine.

TAUR

S-ar putea sa te simti blocat intr-o legatura de emotie profunda si atitudini incapatanate cu prietenii apropiati sau persoana iubita. Poate ca iti este greu sa spui ceea ce simti cu adevarat si s-ar putea sa ai impresia ca esti testat si judecat de toti ceilalti. Incearca sa nu-ti lasi ego-ul sa stea in calea unui moment bun. Spune ceea ce simti fara sa te ingrijorezi de felul in care vor reactiona altii.

GEMENI

S-ar putea sa te simti plin de o energie extraordinara pe masura ce se desfasoara ziua. Simtul tau de aventura este ridicat si sunt foarte putine lucruri care te dezamagesc. Un domeniu care ar putea fi dificil de tratat in acest moment este dragostea. S-ar putea sa simti ca acesta este singurul domeniu in care lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori. Rabdarea este secretul.

RAC

S-ar putea sa simti ca aluneci intr-o intelegere mai profunda cu un prieten apropiat sau cu cineva drag. Situatiile romantice se incalzesc, iar incet lasi inhibitiile sa dispara, astfel incat acestea sa fie complet absente. Iti dai seama de exuberanta si entuziasmul care apar atunci cand iesi din ascunzatoare si lasi spiritul tau jucaus sa farmece lumea. Lasa subiectele serioase deoparte si fa-ti timp sa te distrezi si sa fii mai social.

LEU

De cele mai multe ori este bine sa ai pareri puternice si sa fii independent. Dar exista si alte momente in care aceasta atitudine ii indeparteaza pe oameni de care speri sa te apropii. Exista o atitudine incapatanata, dar sensibila in lumea ta. Poate ca ai o abordare mai rationala a lucrurilor, in timp ce persoana iubita adopta una mai emotionala.

FECIOARĂ

Fecioarele senzuale si pasionale sunt cu siguranta pe agenda activitatilor din aceasta seara. Distractia, entuziasmul si dragostea sunt teme cheie care probabil vor avea prioritate daca ai ceva de spus despre asta – si o faci. Nu lasa pe altcineva sa-ti dicteze calea. Stii ce vrei, asa ca nu spune ca nu-ti pasa cand o faci. Dragostea vine in calea ta. Invata cum sa o apuci.

BALANȚĂ

S-ar putea sa simti ca franele au fost trase in departamentul dragostei. Realizeaza ca asta nu inseamna ca trebuie sa incetezi sa te distrezi. Rasul si vremurile bune iti sunt rezervate astazi, atata timp cat nu te agati de ritmul lent al vietii tale amoroase. Poti sa te distrezi in timp ce faci lucrurile pas cate un pas. Savureaza fiecare moment si nu incerca sa te grabesti la urmatorul.

SCORPION

Stelele indica faptul ca dragostea este in favoarea ta. Vei descoperi ca aceasta zona a vietii tale merge bine. Trateaza-ti partenerul cu afectiune. Ego-ul tau drag trebuie sa fie mangaiat. Cu toate acestea, nu-l rasfata pana in punctul in care devine egocentrist si ajunge sa-ti ignore toate dorintele si nevoile.

SĂGETĂTOR

Partea ta sensibila si senzuala este scoasa in evidenta dar ai putea simti ca si latura romantica este afisata. Esti ca un dansator pe scena si accepti acest rol cu placere! Exista o combinatie grozava de energii la lucru, permitandu-ti sa devii mai realist in ceea ce priveste iubirea si sa o abordezi cu fler si curaj dramatic. Fii mai expresiv cand vine vorba de nevoile si dorintele tale.

CAPRICORN

Iesi din carapacea ta si fii mandru de latura ta sensibila. Desi te poti simti vulnerabil cand vine vorba de dragoste, asta nu inseamna ca trebuie sa te ascunzi. S-ar putea sa crezi ca toti ceilalti stau bine in acest departament, dar nu te lasa pacalit. Sunt la fel de nesiguri ca tine! Continua si lasa aceasta latura a personalitatii tale sa straluceasca. Recunoasterea vulnerabilitatii tale este minunat de atractiva.

VĂRSĂTOR

Nu ar trebui sa ai nicio problema sa-ti faci drumul in majoritatea domeniilor vietii. Este timpul sa preiei conducerea. Din pacate, este posibil sa existe o parte importanta a vietii tale care nu va fi tocmai planificata, si aceasta este dragostea. Este probabil sa te intalnesti cu o atitudine extrem de incapatanata pe care parca nu o poti strabate.

PEȘTI

Distreaza-te alaturi de cei dragi. Lasa-ti grijile deoparte si nu te gandi la posibilele consecinte negative ale petrecerii timpului in acest fel. Concentreaza-te pe distractia si emotia momentului. Ai capacitatea de a crea legaturi fantastic de puternice intre tine si partenerul tau romantic. Dragostea este in favoarea ta, asa ca actioneaza cu incredere. Nu exista niciun motiv sa te simti nesigur in niciun fel. Tine capul sus.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1570
Populația:
1724 locuitori

Ţiganca este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ţiganca Nouă, Ghioltosu și Ţiganca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 128 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1724 de oameni. Satul Ţiganca a fost menționat documentar în anul 1570.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.