03 noiembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1393
Horoscop pentru 4 noiembrie 2022
03 noiembrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1393

Horoscop pentru 4 noiembrie 2022

BERBEC

O noua rutina de exercitii va functiona bine pentru a iti imbunatati sanatatea. Unele chestiuni financiare vor necesita atentie dar concentrarea neclintita te va ajuta sa rezolvi multe lucruri astazi. Deciziile tale pe frontul intern sunt probabil sa aduca schimbari pozitive. O placere totala este pregatita pentru cei care planuiesc o iesire in familie. Castigurile generate de o proprietate se vor adauga la puterea ta financiara.

TAUR

Noua ta initiativa se va dovedi eficienta in revenirea in forma. Pe plan financiar, cel mai bine este sa economisesti, apoi sa cheltui. Sunt avute in vedere multe calatorii, dar te vor ajuta sa va atingeti obiectivele. O schimbare preconizata pe plan academic se va dovedi probabil foarte favorabila.

GEMENI

Este posibil sa adaugi unele sume la soldul bancar astazi. O munca intreprinsa acasa va necesita supraveghere iar mana de ajutor poate fi asteptata de gospodinele care se gandesc sa-si amenajeze casele. O chestiune de proprietate va fi rezolvata pe cale amiabila si imaginea ta sociala va primi un impuls.

RAC

Rutina te va mentine in forma. Va trebui sa acorzi ceva mai mult timp pentru ca problemele financiare sa dispara complet. Cei care au pasit in arena asistentei sociale vor trebui sa-si mentina ritmul. Obiceiurile tale pot irita persoana apropiata si pot duce chiar la o confruntare. Calatoria pe distante lungi pe drum poate sa nu fie prea confortabila, din cauza intarzierilor frecvente si a blocajelor de trafic.

LEU

Un remediu la domiciliu se poate dovedi eficient in vindecarea unei probleme persistente de sanatate. Situatia financiara se va stabiliza pe masura ce vei opri cheltuielile risipitoare dar va fi important sa intelegi corect o sarcina la inceput decat sa revii inapoi din nou si din nou. O neintelegere cu persoana apropiata arata toate semnele unei escalade astazi. Este posibil sa te descurci excelent intr-o situatie competitiva pe plan academic.

FECIOARĂ

Pe plan financiar stai foarte bine astazi si exista posibilitatea de a incepe ceva nou pentru a te mentine asa. O sarcina care nu a fost indeplinita pana la marcaj te poate pune in incurcatura dar vei rezolva totul rapid. Este prevazuta o iesire cu prietenii si va fi foarte distractiva.

BALANȚĂ

Meditatia se va dovedi un bun remediu in contracararea tensiunilor mentale. Te poti simti suprasolicitat si tanjesti dupa o schimbare dar unii sunt pregatiti sa se bucure de roadele muncii tale. Calatoria se poate dovedi terapeutica pentru tine.

SCORPION

Noua abordare a unei probleme de sanatate sacaitoare te va ajuta sa ai o abordare mai buna. Pastreaza optiunea de a lua un imprumut deschisa. Cel mai bine este sa nu te rasfeti cu romantismul la birou, deoarece iti poate afecta munca in mod negativ. Realizarile de la locul de munca iti vor face familia mandra.

SĂGETĂTOR

Mentinerea in forma prin antrenamentele zilnice va face din tine un rezervor de energie. Stabilitatea financiara este asigurata pe masura ce oportunitatile continua sa vina in cale. Eforturile tale te vor ajuta sa scapi de stres si sa obtii liniste mentala. Pentru unii nu poate fi exclusa o calatorie cu cineva care nu-ti place in mod deosebit. Ideile inovatoare in organizarea unui eveniment pe frontul social vor fi foarte apreciate.

CAPRICORN

Este posibil sa fii inclinat sa iti mentii starea fizica la un nivel inalt prin orice metode. Timpul este limitat pentru a finaliza o lucrare aflata in asteptare, asa ca va trebui sa faci un balans intre placere si munca. Eforturile tale vor aduce probabil dividende bogate.

VĂRSĂTOR

Este indicata o crestere a castigurilor, pe masura ce iti construiesti finantele. Fereste-te de politica de birou, deoarece poate dauna intereselor. Autodisciplina va fi importanta pentru a ramane sanatos. Un batran din familie poate sa nu fie atat de sustinator pe cat ai crezut si va fi nevoie sa afli de ce.

PEȘTI

Din punct de vedere financiar, nu te confrunti cu probleme. Oportunitatile de afaceri, daca nu sunt profitate la timp, se pot evapora, asa ca va trebui sa devii proactiv. Masurile instituite pentru a iti imbunatati sanatatea sunt susceptibile sa aduca rezultate bune mai ales ca un membru al familiei iti va oferi sprijinul de care ai nevoie.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
258 locuitori

Cucuieţii Noi este un sat din cadrul comunei Alexăndreşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîșcani și la 195 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Cucuieţii Noi a fost atestat documentar în anul 1878.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.