31 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1188
Horoscop pentru 1 noiembrie 2022
31 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1188

Horoscop pentru 1 noiembrie 2022

BERBEC

Oamenii te vor asculta mult mai mult decat de obicei. Uneori, cand spui ceva, oamenii te aud, dar cateva minute mai tarziu uita ce ai spus. Astazi este diferit. Cuvintele tale vor patrunde mai adanc si vor ajunge sa fie raspandite mult mai larg decat oricand. Nu fi zgarcit cu ceea ce ai de spus. Ofera-le oamenilor parerea ta completa despre situatie. Impactul va fi semnificativ.

TAUR

Esti in masura sa fii in dezacord total cu informatiile pe care le primesti. Poate ca atitudinea ta este putin egoista, asa ca nu esti capabil sa apreciezi ideile de natura mai umanitara. Extinde-ti modul de a gandi pentru a include oamenii din jurul tau. Vei descoperi ca, cu cat oferi mai mult altora, cu atat vei fi mai respectat si mai fericit in general.

GEMENI

Evenimente climatice pot sa apara in viata ta. Este timpul sa iti consolidezi marile scheme si ideile stralucitoare intr-un mod care sa le faca mai practice. Lucrurile se pot invarti atat de repede incat nu esti sigur pe unde sa sari. Fa-ti griji pentru asta mai tarziu. Deocamdata, ceea ce trebuie sa faci este sa-ti exprimi ideile cu forta si succint. Ca urmare, usile se vor deschide.

RAC

Este timpul sa duci comunicarea la urmatorul nivel. Extinde-te spre exterior si in sus. In ultimele saptamani ai trecut printr-un proces mental serios care te-a ajutat sa definesti ceea ce sustii si crezi. Acum va aflati intr-o faza care va indeamna sa puneti aceste idei in miscare. Calitatea expansiva a zilei este profunda, asa ca profitati de ea si treceti la miscare.

LEU

Un nou ciclu incepe pentru tine in care s-ar putea sa te trezesti ca arunci vechile credinte si procese mentale. Afara cu vechiul si inauntru cu noul. Acest tip de curatenie este extrem de important, pentru ca vei descoperi ca acelasi vechi discurs obosit la care lucrezi a disparut brusc. Reuneste-ti resursele si construieste o noua platforma care te face mandru.

FECIOARĂ

S-ar putea sa simti ca esti pe o stanca, cu picioarele atarnand peste margine. Cauti manere in timp ce picioarele tale se chinuie sa te sustina pe o margine minuscula. S-ar putea sa juri ca, atunci cand vei iesi din aceasta problema, nu o vei mai repeta. Aceste provocari doar te fac mai puternic si mai apreciat fata de intinderile usoare.

BALANȚĂ

Cineva a pornit brusc ventilatorul iar hartiile sufla peste tot. Gramezi ingrijite s-au transformat in vartejuri mari de haos. Toata lumea striga pareri despre ce ar trebui facut in privinta asta. Intre timp, exista oameni care fac cereri la care pur si simplu nu le poti face fata. Incetineste si comunica situatia ta altora. Ei te vor intelege si iti vor sprijini situatia.

SCORPION

Incearca sa nu te incurci in cuvintele altora. S-ar putea sa le interpretezi gresit din greseala, deoarece nu le asculti cu atentie. Mai degraba, mintea ta este concentrata pe propriile ganduri, chiar daca atragi atentia vezi ceva gresit. Arata respect reducand volumul atunci cand altcineva are cuvantul, chiar daca nu esti de acord cu ceea ce spune.

SĂGETĂTOR

Exista un sentiment extraordinar de expansiv in ziua de azi, pe care il vei aprecia mai mult decat oricine. Pentru alti oameni, aceasta energie s-ar putea extinde intr-o durere de cap. Pentru tine, este apt sa-ti extinda sentimentul de succes. De asemenea, s-ar putea sa-ti extinda stomacul, asa ca ai grija sa nu exagerezi. In afara de asta, nu iti retine activitatile. Orice vei face, va fi foarte productiv.

CAPRICORN

S-ar putea sa existe o comunicare neasteptata din partea unui prieten de mult pierdut sau a unui vechi coleg de camera astazi. Nu stii niciodata cu cine te-ai putea intalni cand iesi din casa, asa ca fii atent. Un profesor batran ar putea fi chiar dupa colt. Poate ca o stire bizara din ziar iti atrage atentia, pentru ca pe pagina este o fotografie a pustiului care locuia langa casa copilariei tale.

VĂRSĂTOR

Aceasta este una dintre acele zile in care abia astepti ca cineva sa nu mai vorbeasca ca sa poti spune ceva. Probabil ca nici nu vei astepta. Oamenii ar putea vedea lucrurile disproportionat, deoarece toata lumea este convinsa ca are dreptate. Lucrul interesant la aceasta situatie este ca ar putea duce la un timp productiv.

PEȘTI

Mintea ta ar putea merge in multe directii. Indrepta-ti energia catre proiecte mici care necesita intelect. Este posibil ca energia ta sa vina in valuri, asa ca foloseste-o cu intelepciune cand o ai si nu ezita sa iei o pauza atunci cand nu ai. Spune-i sefului tau ca vei fi mult mai productiv daca ai o pauza de 20 de minute dupa-amiaza pentru a te reincarca.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1710
Populația:
345 locuitori

Balinţi este un sat din cadrul comunei Iarova, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Balinți a fost menționat documentar în anul 1710.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.