28 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1106
Horoscop pentru 29 octombrie 2022
28 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1106

Horoscop pentru 29 octombrie 2022

BERBEC

Astazi s-ar putea sa fii intr-o dispozitie reflexiva si meditativa. S-ar putea sa te gandesti la chestiuni banale, cum ar fi cum sa iti cresteti veniturile, sau la probleme mai complexe, cum ar fi scopul vietii. Probabil ca nu vrei sa socializezi prea mult astazi. Este probabil ziua perfecta pentru a ramane, a te relaxa si a te bucura de propria companie. Lectura s-ar putea dovedi deosebit de informativa acum.

TAUR

Obligatiile fata de prieteni si grupuri ar putea interfera cu timpul pe care doresti sa-l petreci alaturi de partenerul tau. Un numar de oameni din casa ta ar putea cere mai mult timp, energie si atentie si s-ar putea sa gasesti acest lucru deconcertant. Nu esti slujitorul nimanui. Ai dreptul sa te distrezi. Economiseste timp pentru partenerul tau la sfarsitul zilei.

GEMENI

S-ar putea sa te trezesti in aceasta dimineata si sa decizi ca casa ta este o epava totala. Dorinta de a-ti petrece ziua curatand si amenajand casa ta s-ar putea dovedi aproape obsesiva. Fa ceea ce trebuie sa faci, dar nu te lasa atat de prins incat sa uiti de imaginea de ansamblu. Orice ai face astazi, priveste din perspectiva potrivita.

RAC

Timpul suplimentar si atentia pe care le-ai dedicat carierei ar trebui sa plateasca acum. Ai muncit din greu pentru a fi acolo unde esti si nu ai ajuns inca sa urci pe scara succesului. Nu este posibil sa te odihnesti pe lauri. Astazi s-ar putea sa petreci mult timp planificandu-ti urmatorul obiectiv. Un pic de ingeniozitate va da roade aici. Utilizeaza orice avantaje ai.

LEU

Un vizitator de sex masculin va poate contacta, oferindu-se eventual sa te ajute cu unele lucrari care trebuie facute. Este posibil ca membrii familiei sa te fi abandonat pentru a iesi sa-si faca treaba lor. Problemele practice, cum ar fi bugetul gospodariei, ar putea necesita atentie, asa ca aloca-ti putin timp pentru a rezolva.

FECIOARĂ

Astazi s-ar putea sa prestezi un serviciu oamenilor care locuiesc in cartierul tau. Poate ca vei conduce oamenii din jur pentru a-si face cumparaturile sau cu treburile casnice. Animalele de companie pot avea nevoie si de putina atentie. Orice ar fi, iti va face placere sa ajuti in orice mod este posibil si, de asemenea, vei fi apreciat. Asteapta-te sa ai o zi foarte incarcata. Cu siguranta vei dormi linistit in seara asta.

BALANȚĂ

Efortul meticulos si sincer din partea ta poate sa fi dus la o crestere recenta a veniturilor. Astazi s-ar putea sa te gandesti sa iti modifici bugetul. In timp ce altii ar putea arunca atentia in vant intr-un moment ca acesta, astazi s-ar putea sa mergi prea departe in directia opusa. Fii atent si realist, dar nu fi prea cumpatat. Ai muncit din greu pentru a ajunge unde esti si meriti o recompensa.

SCORPION

Un simt al datoriei fata de membrii familiei, copii si persoana iubita te poate determina sa-ti asumi responsabilitati pe care in mod normal nu ti le-ai asuma. Eforturile sincere in numele celor la care tin sunt probabil sa aduca rezultatele pe care le doresti. Nu doar te va face fericit pe tine, ci si pe cei pe care ii ajuti. Acest lucru nu numai ca va face sa te simti apreciat, ci iti va spori si puterea fizica.

SĂGETĂTOR

Emotiile care decurg din experientele trecute te pot determina sa iti asumi responsabilitati nejustificate, in special in ceea ce priveste membrii familiei. Este bine atata timp cat realizezi ca ceea ce faci conteaza la fel de mult pentru tine cat si pentru cealalta persoana. Indiferent de sarcinile pe care ti le asumi, iti pot permite sa te eliberezi de vechile traume si sa dai forma planurilor si ambitiilor.

CAPRICORN

Rudele sau vecinii s-ar putea sa vina azi la tine pentru a iti cere favoruri. Unii ar putea sti exact ce butoane sa apese pentru a te face sa faci ceea ce vor. Nu fi absorbit de vinovatie sau de alte emotii negative. Ajuta-i pe altii daca vrei, dar recunoaste ca o faci pentru ca vrei si nu pentru ca simti ca trebuie. S-ar putea chiar sa inveti ceva despre tine in acest proces.

VĂRSĂTOR

O lipsa temporara de incredere in abilitatile tale te-ar putea face sa eziti sa incepi un proiect sau sa te ocupi de o sarcina pe care ai prelua-o in mod normal. Acest lucru ar putea implica ceva ce ai vrut sa incerci. Increderea in tine nu ar trebui niciodata sa lipseasca, dar daca o face, este important sa retii ca munca grea poate fi la fel de importanta ca talentul – si nu ti-e frica de asta!

PEȘTI

O conversatie telefonica cu cineva care locuieste departe s-ar putea sa te gaseasca putin trist, reflectand la cat de mult iti este dor de acea persoana. Acest lucru poate duce la meditatii despre viata ta. S-ar putea sa pui la indoiala directia in care te misti si sa iei in considerare alte optiuni posibile. Probabil ca vei fi precaut cand vine vorba de a lua decizii finale. Vei lua in considerare fiecare detaliu.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1526 locuitori

Sturzeni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Sturzeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Rîșcani și la 187 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1526 de oameni. Satul Sturzeni a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.