25 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1303
Horoscop pentru 26 octombrie 2022
25 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1303

Horoscop pentru 26 octombrie 2022

BERBEC

Lucrurile curg bine pentru tine astazi, deci bucura-te de orice iti este oferit in aceasta zi. Intuitia ta este deosebit de puternica si ai o abilitate extraordinara de a citi sentimentele altor persoane. Cadourile tale hranitoare sunt la mare cautare de catre cei din jur, care vor avea nevoie de un umar sensibil pe care sa se sprijine. Asigura-te ca nu te pierzi in acest proces. Economiseste energia pentru tine.

TAUR

O clasa virtuala sau o prelegere de un anumit fel ar putea sa iti aduca noi informatii interesante astazi. Acest lucru iti poate mentine mintea ocupata ore in sir, mai ales ca poti comunica si cu unele persoane interesante despre acest subiect ore intregi. Fa efortul de a face o plimbare si de a iti limpezi mintea la un moment dat in timpul zilei pentru a nu fi prea incarcat mental la noapte.

GEMENI

Esti pregatit pentru ceva nou si diferit. Ce moment mai bun decat in ​​timpul tranzitelor actuale, pentru a pune in practica ceea ce a fost doar un vis? Poti decide sa lucrezi pentru tine sau sa renunti la o relatie in favoarea alteia. Vrei ca modificarile pe care le implementezi sa fie napadite si de anvergura! Daca nu, va trebui sa astepti mult timp pentru a te simti din nou energic si optimist.

RAC

O rugaciune sau un grup de meditatie online s-ar putea intalni in seara asta si s-ar putea sa te lasi atras de dimensiunile spirituale pe care le ofera aceste meditatii. Te simti confortabil cu oamenii din acest grup si esti recunoscator pentru prietenia si sprijinul pe care il ofera. Fii cu acest sentiment in seara asta si incearca sa te agati de el cat mai mult timp poti. Te poate ajuta in anumite momente dificile.

LEU

Este posibil ca telefonul tau sa para bantuit astazi. Majoritatea celor care vor avea nevoie de tine, nu vor reusi sa iti faca telefonul sa sune. Probabil ca nu exista vreo forta supranaturala la locul de munca, dar ar putea fi o idee buna sa verifici compania ta de telefonie. Ar putea exista probleme cu echipamentul tau.

FECIOARĂ

Partenerul de viata este prins in probleme familiale si nu poate petrece timpul cu tine? Nu lasa nesiguranta sa profite la maximum de voi. Partenerul tau trebuie sa aiba de-a face cu familia acum. Relaxeaza-te, fa ceea ce doresti sa faci si ai incredere ca veti petrece mai mult timp impreuna cat mai curand posibil. Dupa ce a avut de-a face cu problemele din familie, vei fi un refugiu pasnic pentru partenerul tau.

BALANȚĂ

In aceasta zi, situatia sentimentala se complica si ceri ajutorul celor din jur, doar ca sfaturile pe care le primesti sunt mult prea superficiale pentru firea ta complicata. Vrei solutii complexe la problemele tale, aparent complexe, de aceea in loc sa pui rapid ceva in practica, te pierzi in detalii. Incearca sa iei in considerare si sfaturile celorlalti astfel incat situatia dintre voi sa fie una destul de amicala.

SCORPION

Fii pe picioarele tale astazi si asteapta-te la ceva neasteptat. Este posibil ca oamenii sa actioneze in moduri nebunesti, ciudate, asa ca mergi cu fluxul. Ca de obicei, ai o capacitate extraordinara de a te lupta si totusi, reusesti sa iesi nevatamat. Doar ai grija ca altcineva sa nu prinda fraiele. Ramai relaxat, mentinand in acelasi timp controlul asupra actiunilor tale.

SĂGETĂTOR

Parerile de rau sunt tardive in unele situatii, asa ca ar fi bine sa te gandesti inainte sa actionezi. Unele persoane nu sunt foarte usor de induplecat, deci iertarea nu va veni imediat si, intre timp linistea ta interioara este complet tulburata. O discutie cu o persoana de sex opus, te va ajuta sa vezi mai clar lucrurile.

CAPRICORN

Te-ai gandit la schimbarea carierei? S-ar putea sa auzi de unele oportunitati astazi, posibil prin intermediul unui coleg. Acesta ar putea fi momentul potrivit pentru a face o schimbare. Dezvoltarile profesionale pozitive sunt indicate pentru tine. Enumera optiunile si apoi fa cateva cercetari pentru fiecare. S-ar putea sa te indrepti catre cateva posibilitati interesante.

VĂRSĂTOR

Exista posibilitatea sa fii nevoit in aceasta zi sa te ocupi de unele probleme financiare ce te supara de o perioada de timp. Incearca sa ceri sfatul unei persoane mai in varsta deoarece poate are mai mare experienta si te va putea ajuta. Ar fibine sa nu te grabesti sa iei decizii importante pentru a nu intampina unele probleme.

PEȘTI

Comunicarea va fi probabil calda, informativa si insotitoare astazi, si probabil ca vei avansa mai aproape de cei din jur datorita acesteia. Inspiratia si imaginatia ta curg liber si probabil ca doresti sa iti canalizezi o mare parte din energie in proiecte creative. Poate doresti sa suni un prieten care iti impartaseste interesele artistice.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
69 locuitori

Tricolici este un sat din cadrul comunei Baccealia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Căușeni și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 69 de oameni. Satul Tricolici a fost întemeiat în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.