21 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1193
Horoscop pentru 22 octombrie 2022
21 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1193

Horoscop pentru 22 octombrie 2022

BERBEC

Vei fi nevoit sa iti schimbi programul in ultimul moment ceea ce iti va supara partenerul de viata. Incearca sa discuti cu calm si sa fii rabdator cu membrii familiei si vei gasi solutia tuturor problemelor aparute in aceasta zi. Ar fi o idee buna sa mergi in vizita la cativa prieteni si sa sarbatoriti aceasta zi minunata.

TAUR

Iesi afara si incearca sa te misti! Daca reusesti sa iti iei ziua libera, acesta ar fi un moment bun pentru a elibera ceva energie. Te-ai bucurat de competitie cand erai mic. Iti amintesti cat de emotionant a fost sa fii primul in varful dealului? Vei observa ca viata ta poate fi imbogatita daca ai putea gasi o modalitate de a reaprinde sentimente similare.

GEMENI

S-ar putea sa fii agitat de energia prezenta in aer astazi. Pune-ti armura si pregateste-te sa lupti. Altii se pot linisti cand se uita pe fereastra si vad ce se intampla afara, dar tu vrei sa te arunci in lupta. Emotiile puternice si agresive sunt armele zilei si toata lumea stie ca ai un arsenal destul de mare in acest departament.

RAC

Actiunile ar putea fi rapide si intense astazi si este posibil ca lucrurile sa te loveasca ca un fulger, asa ca fii pregatit pentru aproape orice. Stabilizeaza-te mental inainte de a interactiona cu ceilalti. Imbraca-te pentru a-ti demonstra puterea. Esti o forta care trebuie luata in calcul, nu una pe care trebuie calcat. Emotiile violente sunt apte sa apara dar nu lupta cu dorinta de a elibera orice furie pe care o simti. Directioneaz-o in mod corespunzator.

LEU

Actiunile ar putea fi rapide si intense astazi si este posibil ca lucrurile sa te loveasca ca un fulger, asa ca fii pregatit pentru aproape orice. Stabilizeaza-te mental inainte de a interactiona cu ceilalti. Imbraca-te pentru a-ti demonstra puterea. Esti o forta care trebuie luata in calcul, nu una pe care trebuie calcat. Emotiile violente sunt apte sa apara. Nu lupta cu dorinta de a elibera orice furie pe care o simti.

FECIOARĂ

Ai facut curatarea pe care ti-au cerut-o configuratiile planetare in ultimele saptamani? Daca da, astazi ar trebui sa incepi sa te simti mai putin impovarat de conventiile din viata ta. Ai rezolvat, fara indoiala, unele dintre problemele din relatiile tale. Te vei simti ca si cum ai fi intr-un fel de renastere in urmatorul ciclu.

BALANȚĂ

Esti capabil sa tii oamenii impreuna, nu exista nicio indoiala. Ziua de astazi va fi deosebit de buna pentru participarea sau initierea activitatilor de grup. Este o zi favorabila pentru orice proiect legat de asistenta. S-ar putea sa faci pregatirea pentru a forma o echipa, un grup de discutii sau un demers caritabil.

SCORPION

La locul de munca te vei confrunta cu unele mici intarzieri in predarea unor proiecte destul de importante. Din cauza unor evenimente neprevazute vei fi nevoit sa iti amani unele intalniri de afaceri. Acest lucru te va indispune si vei avea parte de unele discutii in contradictoriu cu anumite persoane.

SĂGETĂTOR

Ceva te obliga in prezent sa te comporti mai mult ca un cetatean mondial decat de obicei. Poti gasi acest lucru oarecum deranjant. Te simti ca si cum radacinile identitatii tale, se dizolva incetul cu incetul. Consoleaza-te cu stiinta ca familia ta se schimba si se extinde pur si simplu. Se va stabiliza din nou pe un alt plan mai inalt.

CAPRICORN

Linisteste-te si organizeaza-te inainte de a-ti impartasi ideile cu altii. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand vine vorba de dragoste si romantism. De indata ce apare acest subiect, te incordezi si erupi in mod necorespunzator. Incearca sa iti gasesti centrul de echilibru – la propriu si la figurat – inainte de a continua. Nu iti fa griji cu privire la obtinerea controlului. Ce trebuie sa faci este sa iti unesti mainile.

VĂRSĂTOR

In aceasta zi vei fi nevoit sa faci unele drumuri in interes personal si vei reusi sa cunosti unele persoane cu care exista posibilitatea sa colaborezi in unele afaceri. Partenerul de viata iti va propune sa mergeti in vizita la unele persoane apropiate. Ar fi bine sa nu exagerezi cu mancarea si bautura deoarece vei avea mici probleme de sanatate.

PEȘTI

Un grup de oameni orientati spre activitati artistice, spirituale sau umanitare s-ar putea intalni practic astazi pentru a lucra la dezvoltarea proiectelor lor. Printre ei ar putea fi cineva foarte special care ar putea juca un rol pozitiv in viata ta. Ca urmare a acestei adunari, ai putea gasi inspiratia necesara pentru a merge mai departe cu proiectele personale. Seara, incearca sa urmaresti un film romantic sau sa discuti cu cineva care te atrage!

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1623
Populaţia:
2426 locuitori

Ignăţei este un sat şi comună din raionul Rezina. Ignăţei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 42 km de orașul Rezina şi la 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2426 de oameni. Satul Ignăţei din ţinutul Orheiului este atestat documentar în anul 1623.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.