12 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1449
Horoscop pentru 12 octombrie 2022
12 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1449

Horoscop pentru 12 octombrie 2022

BERBEC

Cineva apropiat care iti datoreaza bani s-ar putea sa apara brusc si sa te plateasca. Aceasta poate fi o surpriza, dar vei fi bucuros sa o primesti. Poate doresti sa arunci o parte din asta luand un prieten la pranz sau cumparand cuiva un cadou. Unele vise frumoase iti pot bantui somnul in noaptea asta, poate pana la punctul in care te simti frustrat cand te trezesti. Scrie-le. Ei spun ceva despre tine.

TAUR

Astazi ar trebui sa te simti deosebit de cald si iubitor fata de toti cei apropiati, in special fata de un partener de dragoste. Poate doresti sa petreci ceva timp cu prietenii sau familia, daca este posibil, sau sa programezi o seara romantica. Daca ai acte de ingrijit, aceasta este ziua in care sa o faci. Esti deosebit de practic si te simti bine, asa ca greutatea nu te va dobori.

GEMENI

Ar trebui sa arati deosebit de atragator astazi si sa stralucesti cu o sanatate robusta. Esti predispus sa te simti cald si iubitor, in special fata de animalele mici. Daca te-ai gandit sa adopti un animal de companie, aceasta este o zi buna pentru a o face. Afacerile, munca si chestiunile financiare continua sa mearga bine. Ar trebui sa fii intr-un spatiu destul de bun. Aceasta stare de spirit ar trebui sa reziste mult timp.

RAC

Astazi ar trebui sa te simti deosebit de cald si iubitor fata de prieteni apropiati si copii. De asemenea, ai putea aprecia in mod deosebit artele. S-ar putea sa asisti la o piesa de teatru sau sa decizi sa te apuci de artele plastice. Seara, iesi si bucura-te de compania prietenilor tai, daca este posibil. Sarbatoreste pur si simplu!

LEU

Astazi s-ar putea sa decizi sa cumperi o planta pentru fiecare camera din casa ta sau sa plantezi in gradina. Daca vremea este buna, poti vizita o pepiniera sau o gradina botanica. In mod normal, s-ar putea sa nu fii atras de plante si gradini, dar astazi atat frumusetea, cat si natura par deosebit de atragatoare. Profita la maximum de acest lucru, oricat de temporar ar fi. Casa ta va fi mai frumoasa datorita ei!

FECIOARĂ

O comunicare calda si iubitoare ar putea veni la tine astazi de la cineva apropiat. Acesta poate fi un e-mail, un apel sau chiar un cadou. Acest lucru ti-ar putea schimba ziua, si probabil vei transmite orice sentimente bune pe care le vei trai din ea si altor prieteni sau membrilor familiei. Fa o plimbare prin cartierul tau si saluta pe oricine te intalnesti. Te va face sa te simti si mai bine!

BALANȚĂ

O suma foarte binevenita de bani in plus ti-ar putea veni astazi, posibil din senin. Poate doresti sa pui acesti bani sa lucreze pentru tine intr-un fel, poate investindu-i sau achizitionand rechizite sau materiale pentru proiecte personale. Ar trebui sa te simti deosebit de pozitiv in ceea ce priveste resursele tale si increzator in capacitatea ta de a castiga.

SCORPION

Astazi s-ar putea sa te simti deosebit de cald si iubitor fata de aproape toata lumea din cercul tau, chiar si de cei pe care de obicei ii gasesti iritanti. S-ar putea, de asemenea, sa arati deosebit de atractiv si sa te simti mai increzator decat de obicei. S-ar putea chiar sa ai chef de cumparaturi. Ideile artistice ar putea curge liber si s-ar putea sa te gandesti la diferite moduri de a le pune sa functioneze pentru tine.

SĂGETĂTOR

Cineva de care iti pasa, dar nu ai vazut de multa vreme, te-ar putea contacta brusc cu tine. De obicei ti-ar placea asta, dar astazi ai putea fi prea prins in proiectele tale ca sa vrei sa le lasi deoparte. Dar te vei distra foarte mult cu aceasta persoana si s-ar putea chiar sa o intereseze proiectul tau. Dupa ce ti-ai terminat munca, ia niste mancare delicioasa la pachet.

CAPRICORN

Un obiectiv la care ai lucrat ar putea fi in sfarsit atins. Un grup de prieteni pe care poate nu l-ai vazut de mult timp ar putea programa o mica intalnire la care vei fi prea bucuros sa participi, daca este posibil. Asteapta-te sa te distrezi mult schimband stiri si idei cu acesti oameni. Probabil ca te vei simti deosebit de fericit sa-i vezi. Nu vei dori sa lasi din nou atat de mult timp sa treaca inainte de a va reconecta din nou.

VĂRSĂTOR

Astazi ai putea vorbi cu niste oameni noi interesanti. Printre ei se numara cel putin o persoana care impartaseste multe dintre interesele tale si ar putea deveni un prieten apropiat. Bucuria pe care o primesti din comunicarea cu acesti oameni este probabil sa se reverse in restul zilei tale. Ai putea fi mai cald si mai prietenos cu toti ceilalti din viata ta. Seara, distreaza-te putin.

PEȘTI

O carte sau un film despre o tara straina ar putea sa-ti capteze imaginatia si sa faca ca acea tara sa para deosebit de atragatoare. S-ar putea sa te joci cu ideea de a face o excursie acolo in viitor. Daca vorbesti serios, ar putea fi o idee buna sa incepi sa-ti faci planuri provizorii. Te afli intr-un cadru de spirit deosebit de practic si ai entuziasmul sa o faci. Distreaza-te rasfoind brosurile de calatorie si harti.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
113 locuitori

Schinoșica este un sat din cadrul comunei Lipoveni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Cimișlia și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 113 oameni. Satul Schinoșica a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.