18 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2820
Horoscopul pentru 19 noiembrie 2021
18 noiembrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2820

Horoscopul pentru 19 noiembrie 2021

BERBEC

Azi ai putea intui sentimente puternice de afectiune de la cineva de care ai putea fi atras romantic. Ai putea avea o senzatie de bucurie din aceasta experienta inainte ca partea ta sceptica sa spuna ca totul este o iluzie. Putin scepticism este sanatos, dar nu-l lasa sa-ti invinga impresia pozitiva. Toate semnele spun ca ceea ce simti este adevarat. Urmeaza-ti inima.

TAUR

Bunatatea si bunele maniere ar putea da roade astazi. Cineva care te respecta foarte mult ti-ar putea oferi o oportunitate de a avansa, ceea ce iti creste veniturile. Poate ca o cunosti de multa vreme, iar voi doi lucrati bine impreuna. Aceasta oportunitate ar trebui sa fie binevenita si nu intimidanta. Du-te! Daca o faci, viitorul va fi roz.

GEMENI

Dragostea si prietenia merg minunat astazi. Daca esti atasat, afectiunea continua sa creasca intre tine si partenerul tau. Un sentiment puternic de unitate ar putea duce la un angajament ferm. Daca nu esti implicat in prezent, nu fi surprins daca cineva pe care il placi, dar pe care nu-l cunosti bine pare brusc atras de tine.

RAC

Ai tendinta de a fi inclinat din punct de vedere intelectual. Astazi s-ar putea sa pui o parte din cunostintele tale sa lucreze intr-un mod creativ. Intuitia si imaginatia ta lucreaza peste program asa ca daca te-ai gandit sa incepi un nou proiect, aceasta este ziua sa-l faci. Singurul dezavantaj este ca ai putea fi atat de obsedat de munca ta, incat sa nu te poti concentra la altceva. Tine-te ritmul ca sa nu te epuizezi.

LEU

O scrisoare iubitoare, de sustinere sau un apel de la un prieten apropiat ar putea fi exact ceea ce a prescris medicul astazi. S-ar putea sa te simti suprasolicit si putin pesimist cu privire la orice planuri pe care le-ai facut. Orice ar fi, ar trebui sa-ti ridice moralul si sa te motiveze sa mergi inainte, in ciuda obstacolelor pe care le intalnesti. Aminteste-ti de aceasta bunatate. Prietenul tau poate avea nevoie de acelasi lucru de la tine candva in viitor.

FECIOARĂ

Astazi s-ar putea sa vii cu cateva idei noi atractive pentru a avansa in cariera si pentru a-ti creste veniturile. Singura intrebare este daca poti sau nu sa faci ceva. Unele dintre ele pot fi functionale, iar altele nu, dar daca vorbesti serios, ar trebui sa faci niste cercetari pentru a-ti da seama. Viitorul arata bine daca faci pasii necesari pentru a-ti transforma ideile in realitate.

BALANȚĂ

Astazi s-ar putea sa experimentezi un val de perspective spirituale. Orice ti se pare clar si corect, ar putea inspira muzica, poezia sau pictura. Singura problema ar putea fi ca aceste perspective pot disparea daca nu le notezi imediat. Viziunile din cealalta parte pot fi efemere. Daca iti place ceea ce ti se intampla, pastreaza o evidenta. Vei fi bucuros ca ai facut-o.

SCORPION

Astazi ati putea primi cateva vesti bune neasteptate cu privire la sosirea iminenta a unor sume de bani pe care i-ai anticipat de mult timp. Aceasta va fi o veste foarte binevenita si demna de o sarbatoare, desi s-ar putea sa nu crezi. Crede! Lunga ta asteptare s-a incheiat. Acum trebuie sa rezisti tentatiei de a cheltui totul intr-un singur loc.

SĂGETĂTOR

Un eveniment social de astazi te-ar putea pune in contact cu niste prieteni vechi care inseamna foarte mult pentru tine. Ocazia va fi foarte calda si prietenoasa, desi s-ar putea sa te simti putin slabit. Nu face nimic! Uneori, tacerea insotitoare este preferata vorbirii fortate. Doar relaxeaza-te in prezenta unor insotitori pretuiti si asculta ce spun altii. Te vei distra mult mai mult.

CAPRICORN

Lucrul indeaproape cu cineva poate aduce o afectiune puternica si calda intre voi. Poate fi sau nu o atractie romantica, dar daca este, nu citi prea mult acum. Situatia creeaza emotii. Exista sansa ca atractia sa treaca maine. Dar probabil ca ai gasit pe cineva cu care poti colabora armonios. Asta este important!

VĂRSĂTOR

Dragostea, afectiunea si dragostea par sa fie peste tot in jurul tau. O unitate puternica cu prietenii apropiati, membrii familiei si partenerul tau romantic se poate dezvolta pe parcursul zilei. De asemenea, te poti astepta la un val de imaginatie si inspiratie artistica, poate generata de sprijinul celor din jur. Orice relatie formata acum va dura mult timp. Aminteste-ti de aceasta zi cand vremurile devin grele.

PEȘTI

Impresii psihice puternice despre prietenii absenti sau membrii familiei iti pot veni astazi. Toate sunt susceptibile sa fie pozitive, desi s-ar putea sa gasesti asta deconcertant. S-ar putea sa crezi chiar mai mult daca ai afla ca intuitia ta a fost corecta! Aceasta tendinta poate continua o perioada. Sensibilitatea ta fata de gandurile si sentimentele celorlalti creste si poate contribui la intelegerea ta despre ele. Profita din plin de asta.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1516
Populația:
1259 locuitori

Oneşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Onesti si Strimbeni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 68 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1259 de oameni. Satul Onești a fost menționat documentar în anul 1516.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.