18 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1534
Horoscopul pentru 19 octombrie 2021
18 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 1534

Horoscopul pentru 19 octombrie 2021

BERBEC

Astazi vei putea primi anumite mesaje de la prietenii apropiati care isi exprima dragostea si admiratia pentru tine. Realizarile tale din ultimele saptamani i-ar fi putut face sa te vada intr-o lumina noua. Astazi vei experimenta toata forta sentimentelor lor. Usile de comunicare sunt deschise pentru tine. Ai putea decide sa-ti petreci ziua sa-ti cunosti prietenii din nou.

TAUR

Pot exista provocari serioase in rutina zilnica de astazi. Cum iti poti organiza ziua mai eficient? Acorda-ti putin timp pentru a stabili un plan in miscare. Noteaza tot ceea ce gandesti. Poate doresti sa te implici intr-un alt domeniu, astfel incat aceste emotii sa treaca liber, dar asigura-te ca te ocupi mai intai de sarcinile zilnice. Acest lucru iti va oferi mai multa libertate pentru a profita de explozia puterii creative pe care o ai acum.

GEMENI

Va fi o zi minunata pentru tine. Destul de ciudat, vei gasi ca tensiunea te poate ajuta sa rezolvi toate lucrurile. Exista o usurinta astazi care va crea oportunitati pentru explorarea punctelor de creatie. In ceea ce priveste dragostea, incearca sa ramai pe teren. Tu si obiectul dorintei tale puteti avea doua puncte de vedere diferite asupra relatiei. Comunica clar.

RAC

Partea ta subconstienta este activa astazi, poate eliberand traume vechi din trecut. Amintiri de mult timp s-ar putea varsa in mintea ta ca si cum ar fi fost deschise portile. Multe dintre ele nu vor fi prea placute. Acest lucru este totusi ceva bun. Elibereaza-ti obstacolele cauzate de aceste amintiri. Pana la sfarsitul zilei, te vei simti foarte usor. Profita din plin de aceasta situatie.

LEU

Desi ai putea dori schimbi anumite lucruri pentru a iti putea planifica si organiza mai bine planurile, acest lucru nu poate fi cel mai bun mod de a opera de azi. Ar fi mai bine sa pastrezi lucrurile asa cum sunt. Lucrurile vor intra in locul in care ai nevoie de ele. Realizezi ca unele dintre cele mai bune experiente pe care le vei avea in viata sunt spontane. Pune-le pe lista de rezolvare.

FECIOARĂ

Vei recunoaste si aprecia nevoia de structura si stabilitate intr-o zi ca astazi. Aceasta energie practica poate functiona pentru a elimina o parte din distractia din ecuatie. S-ar putea sa nu-ti dai seama, dar distractia din viata ta poate sa fie obstructionata putin cate putin. Stai aproape de lucrurile care iti ofera o anumita pasiune si scop in viata. Acestea sunt cheile unei vieti sanatoase.

BALANȚĂ

Pastreaza-te astazi, poti sa faci o multime de lucruri doar daca te gandesti la ele. S-ar putea sa simti un nor incetosat dar aceasta este emotia ta vorbind. In mijlocul tuturor cautarilor, al proceselor mentale si a problemelor legate de locul de munca, ai un sentiment ciudat. E in regula sa plangi. Recunosti ca emotiile sunt o parte importanta pentru tine. Ele merita atentia ta.

SCORPION

Se pare ca vei avea de luat unele decizii care te vor ajuta sa ai succes in societate si in viata ta sentimentala. Ziua de astazi este o zi favorabila pentru comunicare si unelele calatorii de afaceri. Ai multe idei originale ce merita sa le pui in aplicare. Spre seara partenerul de viata iti va propune sa faceti o vizita unor prieteni.

SĂGETĂTOR

Astazi este o zi minunata pentru a scapa de lucrurile care iti aglomereaza viata. Incearca sa ajungi la inima problemei si nu mai bate pasul pe loc. Emotiile tale se pot simti un pic mai negative decat de obicei, dar intelegi ca poti folosi acest lucru in avantajul tau. Atitudinea ta sobra poate ajuta la luarea unor decizii extrem de practice si bine fundamentate.

CAPRICORN

Desi ai investit foarte mult timp intr-un proiect, ziua de azi te face sa cauti rezultate imediate. Totusi proiectele importante nu pot inflori din prima, tocmai de aceea ai face bine sa iti domolesti pornirile impulsive. Sanse de reusita sunt destule, acum mai trebuie doar un pic de rabdare.

VĂRSĂTOR

Aceasta este probabil o zi cand doresti sa reflecti asupra succeselor tale. Pe masura ce succesul tau profesional continua sa creasca, simtul tau de incredere in sine il urmeaza. Mintea ta este deosebit de ascutita, iar inovatiile personale ar trebui sa continue sa progreseze. Viata este buna si este probabil mai bine sa ramana asa pentru o vreme.

PEȘTI

Astazi ti se poate cere sa alegi intre vechea si noua ta persoana. Este ca si cum oamenii ar protesta intr-un anumit fel si ti se cere sa te alaturi randurilor celor care doresc sa vada schimbarea. Asigura-te ca evaluezi cu sinceritate toate informatiile disponibile inainte de a respinge automat situatia asta prosteasca. Ar trebui sa iei in considerare in mod serios imprumutarea unei maini in lupta.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
187 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Basarabeasca și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 187 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.