17 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2927
Horoscopul pentru 18 octombrie 2021
17 octombrie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2927

Horoscopul pentru 18 octombrie 2021

BERBEC

Cineva care este putin cam beligerant si abraziv ar putea intrerupe fluxul de idei la o clasa sau un atelier dedicat conceptelor, valorilor spirituale si metafizice. Acest lucru nu iti va pica bine, dar nu esti tipul de om caruia ii place sa se confrunte. Nu-ti fa griji. Lasa persoana sa-si spuna cuvantul ca mai apoi sa poata dezbate toata lumea. Bucura-te si invata din toate ideile.

TAUR

O intreprindere la care ai renuntat de multa vreme, probabil una care implica artele creative, poate sa revina brusc in viata ta, de aceasta data ca o adevarata ocazie. O data ce stii ca e adevarat, tot ai putea avea probleme sa crezi. Prietenii si partenerul tau de viata vor putea accepta mai usor decat tine acest lucru. Bucura-te de succes si profita la maximum!

GEMENI

O lucrare in curs de desfasurare se apropie de un punct in care un pas inapoi pentru o imagine de ansamblu poate fi deosebit de benefic. Este posibil ca perspectiva ta sa fie putin distorsionata atunci cand te implici personal intr-o situatie, un proiect sau o relatie pentru o lunga perioada de timp. Din alt unghi, viziunea ta ar putea fi limpede si clara, ca sa nu mai vorbim de energia proaspata pe care o astfel de miscare o poate introduce in orice scenariu. Un ritm lent devine ceva plin de viata.

RAC

In anumite momente, poti simti unde este destinul tau. Astazi va fi un moment potrivit pentru tine. Poate doresti sa iti schimbi orientarea fundamentala. Fiecare zona din viata ta va fi afectata de aceasta schimbare. Sunt momente interesante. Nu exista nici o indoiala despre asta.

LEU

Incercarea de a citi corect o persoana este astazi aproape imposibila. Cei din interiorul cercului cel mai intim al familiei si al prietenilor par uneori imprevizibili. Acest element de surpriza apare cu clientii, cunostintele si chiar strainii de pe trotuar. Periodic atingerea de baza cu cei dragi stimuleaza securitatea emotionala daca te simti nesigur in legaturile tale cu ceilalti. Imparte-ti rabdarea si compasiunea in parti egale.

FECIOARĂ

Te consideri o persoana rationala. Daca nu esti un om de stiinta, poate ar trebui sa fii. Vezi viata in mod obiectiv si rar lasi lucrurile straine sa te faca sa te gandesti la altceva. Probabil ca vei fi surprins de evenimentele extraordinare de astazi. Intuitia ta este atat de ascutita incat aproape ca poti citi mintile oamenilor. La inceput crezi ca e doar un gand, dar poate fi o noua oportunitate pana la sfarsitul zilei.

BALANȚĂ

Astazi vei descoperi ca ai un talent neexploatat anterior pentru stiintele oculte. Acest lucru ar putea implica astrologie, numerologie, alchimie sau folosirea oracolelor. O clasa sau un atelier ar putea fi in plan. Tinzi sa fii intuitiv prin natura ta si studierea acestor domenii iti poate oferi o oportunitate de a pregati aceasta abilitate la un nivel mai inalt de precizie. Gaseste un expert intr-una din acele zone.

SCORPION

Conceptele spirituale sau metafizice pe care le auzi astazi pot parea confuze si deranjante. S-ar putea sa pleci singur pentru a incerca sa le intelegi, dar nu este ziua potrivita in care sa faci asta. Probabil te vei simti mai confunz. Gandeste-te la acest lucru ca este o zi buna pentru a colecta informatii dar nu decide daca sa accepti oricare dintre acestea sau nu. Maine, mintea ta va fi mai clara si mai logica.

SĂGETĂTOR

Lucrurile pot parea astazi suprarealiste, deci nu lua prea in serios vorbele altora. Aceasta este o zi potrivita pentru a ajunge si a impresiona pe cineva, deci ridica telefonul. Este o zi buna pentru a-ti impartasi visele, indiferent cat de multe persoane te asculta. Altii te pot privi ca si cum ai avea trei capete, dar atata timp cat esti sincer cu tine insuti, nu ai niciun motiv sa fii timid in legatura cu impartasirea lor.

CAPRICORN

Esti o persoana orientata spre servicii din punct de vedere al naturii, iar astazi posibilitatea de a petrece ceva timp pentru a ii servi pe cei in nevoie ar putea sa iti ocupe ziua. Aceasta ar putea fi intr-o maniera profesionala sau poate ajuta pe cineva care are probleme de un anumit fel. Aceasta situatie particulara nu va dura mult, dar este posibil sa iti schimbi viata intr-un mod pozitiv. Nu rezista. Lasa-te dus de val.

VĂRSĂTOR

Astazi ai putea petrece mult timp la telefon cu prietenii, unii dintre ei seniori. Conversatiile tale vor fi iubitoare, informative si relevante. Prin urmare, ai putea decide sa participi la anumite evenimente de grup din comunitatea ta. O scrisoare, un cec sau o livrare care a intarziat, ar putea sosi in sfarsit. Aceasta te va elibera de o multime de tensiuni, pentru ca te-ai temut ca ar fi fost pierduta.

PEȘTI

Esti in general intuitiv, dar astazi ai putea fi atat de sensibil fata de ceilalti incat simti nevoia sa te ridici deasupra oricarei asteptari. Stai departe de spitale sau de sectiile de politie daca poti. Ai putea absorbi durerea tuturor. Este mai bine ca acest lucru sa functioneze pe plan spiritual sau artistic. Cauta prietenii si colegii care lucreaza cu tine in aceste departamente si ar trebui sa ai o zi minunata.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
1184 locuitori

Şestaci este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Şestaci este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 6 km de orașul Şoldăneşti și 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1184 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Șestaci datează din anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.