09 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 2576
Horoscopul pentru 10 august 2021
09 august 2021, 19:00 Caleidoscop views 2576

Horoscopul pentru 10 august 2021

BERBEC

Iertarea este cheia pentru depasirea amaraciunii care poate aparea atunci cand te simti respins. Ai puterea de a birui tot ce exista intre tine si viata pe care o cauti acum. Examineaza valoarea de sine pentru a vedea daca criticile celorlalti ti-au inabusit viata. Este prudent sa evaluezi sincer anumite conditii, masurandu-le in raport cu standardele tale pentru a vedea daca exista un conflict. Vorbirea de sine ar trebui sa fie constructiva, nu distructiva, pentru un impact pozitiv.

TAUR

In aceasta zi vei fi pus in postura de a alege intre linistea caminului si locul de munca. Ai nevoie de bani, dar si de armonie in familie. Nu stii exact cum sa impaci pe toata lumea, dar speri ca familia va fi intelegatoare. Totusi ar fi bine sa nu te epuizezi doar de dragul unui venit substantial.

GEMENI

Daca esti singur, ai putea simti o atractie foarte puternica pentru cineva neobisnuit si poate un pic cam nebun. Daca esti deja intr-o relatie, ai putea observa o privire ciudata si destul de nebuna a iubitului, ceva ce nu ai mai vazut pana acum. Acest lucru ar putea fi un pic derutant, dar, de asemenea, te va face sa razi. Face parte din atractia iubirii, invatand continuu despre acel ceva special.

RAC

S-ar putea ca in aceasta zi sa ai unele dificultati in a iti transmite opiniile. Pentru unii, ideile tale pot parea prea egoiste. Pentru altii, s-ar putea intampla sa fie insensibili fata de situatie. Fa tot ce este mai bine pentru a intelege ce iti spun ceilalti. Nu fi surprins daca nu primesti raspunsurile care crezi ca le meriti. Aceasta este o zi buna pentru a observa si invata.

LEU

In decursul acestei zile vei avea ocazia sa te faci remarcat la locul de munca. Se pare ca ideile tale creative vor fi apreciate de catre cei din jur ceea ce te va face sa te simti mandru. Exista posibilitatea ca pana la finalul programului de lucru sa ti se propuna o noua colaborare. Fii atent la ce decizii vei lua.

FECIOARĂ

Responsabilitatile carieriei pot necesita o separare temporara de partenerul de dragoste in aceasta zi. Acest lucru este potrivit pentru a fi suparator si mai degraba descurajator, dar este posibil sa nu poti face nimic in acest sens decat sa lucrezi cat de repede poti, ca sa poti termina si sa te intorci la partenerul tau. Asigura-te ca prietenul tau stie ce se intampla.

BALANȚĂ

Exista posibilitatea ca lucrarile incepute mai de mult si nefinalizate, sa ia o turnura neasteptata. Te temi pentru rezultatul final si iti iei toate masurile de precautie pentru a fi sigur ca nu ai muncit in zadar. Din cauza eforturilor tale disperate de a rezolva orice greseala, risti sa fii departe de familie si sa nu te mire daca ti se va reprosa acest lucru.

SCORPION

In aceasta zi vei manifesta o tendinta spre impulsivitate, ceea ce te poate aduce in situatia de a avea unele conflicte cu cei apropiati. Exista posibilitatea sa fie agitatie in familie pentru ca vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Ar fi bine sa nu incerci sa-ti impui punctele de vedere, mai ales ca pana la urma totul va iesi asa cum vrei.

SĂGETĂTOR

In aceasta zi este momentul potrivit pentru a te opri si pentru a te concentra asupra ta. Asigura-te ca acorzi corpului tau respectul pe care il merita. Trebuie sa promovezi tipul de personaj pe care visezi sa devii. Bazeaza-ti imaginea de sine pe ceva intern, mai degraba decat pe o dorinta exterioara pentru atentia celorlalti. Adevarata ta frumusete se afla in interior.

CAPRICORN

Astazi vei avea de terminat mai multe sarcini pe care le-ai inceput in urma cu cateva zile. Vei avea ocazia sa iti prezinti proiectul in fata unei persoane cu mai multa autoritate. Incearca sa fii calm si sa nu te pierzi cu firea si vei avea numai de castigat. Exista posibilitatea sa fii ales pentru a pleca intr-o calatorie de afaceri.

VĂRSĂTOR

Astazi este indicat sa faci anumite schimbari. Idei din alte surse ar putea crea o focalizare asupra creativitatii. Interesele tale intelectuale sau artistice ar putea lua o noua dimensiune, extinderea orizonturilor si deschiderea unor noi oportunitati. Te-ai putea juca cu ideea calatoriei, probabil pentru a afla mai multe despre acestea.

PEȘTI

In aceasta zi risti sa strici o relatie cladita in timp din cauza orgoliului de moment. Ar fi mai bine daca ti-ai pastra comentariile acide pentru zile mai putin tensionate. Incearca sa ai grija si cu simtul umorului, cineva s-ar putea sa nu inteleaga glumele tale, ba din contra s-ar putea sa o ia personal si sa se supere destul de tare.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1635
Populația:
796 locuitori

Volodeni este un sat din cadrul comunei Bleşteni, raionul Edineţ. Satul are o suprafaţă de circa 0.93 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.19 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 796 de oameni. Satul Volodeni a fost menționat documentar în anul 1635 cu denumirea Vlădeni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.