31 ianuarie 2023, 12:30 Caleidoscop views 20165
31 ianuarie 2023, 12:30 Caleidoscop views 20165

Ultima zi de ianuarie – cea mai fericită zi din an

Mai mulţi psihologi au numit ziua de 31 ianuarie, "Cea mai fericită zi" pentru că această dată este strîns legată de apropierea datei de salariu, dar şi de faptul că intrarea în luna februarie marchează apropierea primăverii, dar şi intrarea în cea mai scurtă lună din an, scrie Daily Mail.

"Toţi mergem la muncă pe 31 ianuarie, plini de entuziasm. Sîntem încîntaţi că vom avea din nou bani în cont şi de-abia aşteptăm vacanţa de vară. Este o zi în care ne simţim fericiţi. Excesele financiare făcute cu ocazia Crăciunului transformă luna ianuarie într-o perioadă lungă şi dificilă, iar apropierea datei de salariu reduce considerabil stresul", consideră psihologii.

Cuvinte cheie:

fericire , iarna , psihologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
190 locuitori

Bisericani este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află pe malul stîng al Prutului, la 25 km de oraşul Glodeni şi la 160 km de Chișinău. Satul Bisericani a fost menționat documentar în anul 1559. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 190 de oameni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.