07 ianuarie 2016, 19:00 Caleidoscop views 3189
Horoscopul pentru 8 ianuarie 2016
07 ianuarie 2016, 19:00 Caleidoscop views 3189

Horoscopul pentru 8 ianuarie 2016

BERBEC

Principiile tale sunt de neclintit si crezi in ele pana in panzele albe, incat e normal sa fii revoltat sa vezi ca unii le critica, le pun la indoiala sau nu le respecta. Lupta pentru a te face auzit, pentru ca nu sunt decat principii sanatoase si merita sa le scoti mai mult in lumina. Nu inseamna ca vei face aliati sau adepti, dar macar iti urmezi inima si constiinta si nu te lasi dominat de altii care nu se folosesc de adevar si cinste. Azi ai putea avea castig de cauza intr-o astfel de disputa de idei si principii, pentru ca tu te bazezi numai pe fapte reale, pe bun simt, pe lege, in timp ce altii le ocolesc.

TAUR

Azi ai curaj sa-ti transmiti gandurile in Univers in mai multe directii simultan, de parca ai avea o legatura directa cu cineva acolo sus care iti asculta lista de dorinte. Nu fi modest, cere mai mult, ai curaj sa visezi cat mai multe, si apoi, odata emise aceste planuri spre cer, crede cu tarie in sansele lor de materializare. Detii toate resursele sa le vezi atinse, dar cel mai important instrument e gandirea pozitiva. Chiar daca mai incearca unii sa-ti taie elanul, nici nu-i auzi si spui ca visul tau e deja pe cale sa se indeplineasca. Si asa e, urmeaza-ti visele, asadar!

GEMENI

Iubesti frumosul, tot ce provine din si spre inima ta, si oferi cantitati uriase de bunatate si afectiune celor din jurul tau. La aceasta dorinta fantastica de a darui iubire, chiar si o relatie noua e pe cale sa se nasca acum. O intalnire cu cineva care te atrage poate evolua foarte repede spre o poveste frumoasa de dragoste, in care investesti mult, tocmai pentru ca vezi ca sentimentele sunt reciproce. Dedica-te celor la care tii cu inima deschisa, convins ca si lor le place ceea ce le daruiesti, dar ca si ei au multe de oferit inapoi. Iubirea iti face viata mai frumoasa, de aceea o asezi si azi pe primul plan.

RAC

Unele lucruri ajung la final, intr-o zi, si nu are rost sa ramai atasat de cele de demult. Lasa trecutul sa se duca, gata, ce a avut de oferit, e deja amintire si ai folosit cu succes. Acum conteaza directia spre care te indrepti, iar viitorul e de-a dreptul promitator, numai ca nu poti vedea viitorul daca tu stai inca blocat in trecut. Deschide poarta care face trecerea dintre ce a fost si ce va fi si asteapta cu incredere ce are viata sa-ti ofere de acum inainte. Se apropie evenimente minunate, care au legatura cu tot ce ai trait pana acum, semn ca, bune, rele, evenimentele trecute le-au generat pe cele care urmeaza. Asteapta-le cu interes si optimism!

LEU

Implica-te, apuca-te serios de treaba, pentru ca momentul este excelent pentru a da startul unei actiuni de anvergura. Va atrage si succes, si satisfactii, si profit, deci merita sa-ti dai tot interesul pentru ceea ce urmeaza sa se nasca la orizont. Citeste, informeaza-te din cat mai multe surse, cauta specialistii care te pot indruma, deoarece nu e un proiect simplu si nici nu se naste peste noapte, ci necesita un oarecare efort de documentare din partea ta. Fii sigur ca, la nevoia de cunoastere de care dai dovada azi, vei da exact peste paragraful, sfatul, informatia de care ai nevoie pentru a da startul spre aceasta noua afacere.

FECIOARĂ

Te simteai nesigur pe tine, calcai ca pe coji de oua si aveai un sentiment ciudat ca nimic nu e stabil in planurile tale, dar azi vei primi suficiente sfaturi practice si garantii care vor alunga starea de incertitudine. Devii din ce in ce mai sigur pe ceea ce faci si increderea aceasta te motiveaza sa mergi mai departe cu capul sus, calcand din ce in ce mai ferm si apasat, cu senzatia ca mergi in directia cea buna. Probabil esti sustinut de cineva care-ti diminueaza emotiile si fricile ce te-au impovarat inainte, si cat timp esti sub protectia sau indrumarea sa, totul merge bine. Lasa teama deoparte, esti in siguranta!

BALANȚĂ

O noutate de zile mari se iveste la orizont - un castig nou, un job nou, o colaborare noua - dar cere si din partea ta un efort de concentrare pentru a transforma aceasta scanteie abia intrezarita intr-o flacara. Nu te crampona de detalii si fleacuri, de aspectele minore de pe parcurs, pentru ca nu ele conteaza, ci concentreaza-te la imaginea de ansamblu, la ideea care acum se naste in mintea ta. Ai mai trecut prin astfel de situatii, ai deja experienta, deci ajunge doar sa pui mana pe unelte si sa construiesti concret ceea ce deocamdata e ca un gand undeva in mintea ta. Fii sigur ca se vor ivi toate resursele necesare pentru a vedea ideea materializata curand!

SCORPION

Nu te opri doar pentru ca, momentan, ai impresia ca ai ajuns intr-un impas. Ia o pauza, asta da, e bine, dar nu renunta la planurile tale. Dupa o zi, doua, de ragaz, vei vedea lucrurile din nou intr-o nota optimista si vei duce mai departe ce ai inceput. Nu te mai uita inapoi cu sentimente de vina, de regret, de ingrijorare cum ca se putea si mai bine. Da, intotdeauna se poate mai bine, dar mai ai timp inca sa schimbi macazul si sa duci planul tau pe alt nivel. O mica schimbare de atitudine, profitand de oportunitatile care se ivesc, vei putea ajunge la ce ti-ai propus, ca atare nu renunta, nu abandona, nu darama ceea ce deja ai cladit. Respira un pic si apoi continua!

SĂGETATOR

Exagerezi cu munca! Gandeste-te mai mult la tine, la linistea ta, poate chiar la sanatatea ta. Ai atins un nivel de oboseala si de stres fara precedent, incat ar fi mare nevoie de un concediu. Numai prin odihna pasiva, nefacand nimic chiar, sau ocupandu-te de activitati care fac bine sufletului si spiritului, iti vei reincarca bateriile. Nu te implica in proiecte grele, de anvergura, cu un consum fizic sau mental masiv, pentru ca nu vei face fata. Cum esti o fire pasionala, ai putea depune prea mult zel in ce ai de facut, dar excesul de zel nu duce neaparat la reusite, ci poate genera erori si esecuri. Las-o mai moale pentru o zi, aduna-ti fortele si vei continua altadata. Acum retrage-te un poc din forfota lumii.

CAPRICORN

Azi primesti de undeva, nici tu nu stii de unde, o idee salvatoare care poate rezolva ca prin farmec o situatie care se apropia de final. Ai avut rabdare sa ajungi aici si e de apreciat felul cum ai gestionat situatia, cu calm, tinand totul sub control, chiar daca a durat mult pana la rezultate. Solutiile care se ivesc azi la orizont au rolul de a incheia cu succes o etapa sau un intreg proiect, deci e si vremea celebrarii nivelului atins. Orice final de drum merita sarbatorit, pentru ca ai muncit mult pentru el! Daca tot ai terminat, nu te apuca deja de ceva nou, stai o zi, doua, sa savurezi victoria si sa te gandesti la etapa urmatoare.

VĂRSĂTOR

Nu te ocupa azi de sarcinile pe care le consideri obligatii sau datorii, acele indemnuri care incep cu trebuie sa… Dimpotriva, azi dai randament maxim numai in actiunile in care depui pasiune, suflet, placere de a munci. Poate e vorba de hobby-urile tale sau de activitati cu o oarecare tenta artistica, deoarece creativitatea e sursa tuturor succeselor zilei. Iti pui in joc talentele, imaginatia, resursele tale din zona frumosului si bunului gust si dai nastere unor roade demne de lauda. Daca munca ta ar primi Likeuri, ca pe Facebook, ai aduna mii pe parcursul zilei, pentru ca ceea ce faci e placut ochiului sau inimii.

PEȘTI

Ai grija de dragostea ta! Imagineaza-ti ca dragostea e un ogor care necesita activitati obligatorii pentru a da roade: il ari, il semeni, il uzi, il plivesti. Asa e si cu sufletul, semn ca se coace ceva, aici se pregateste o recolta minunata, dar nu poate aparea pe un teren neingrijit, asupra caruia nu te apleci cu grija si efort. Stai de vorba cu sufletul tau sa vezi ce nevoi are si ofera-i-le din belsug, pentru ca si roadele spre care te indrepti vor fi abundente. Nu uita ca munca ogorului implica si riscuri, si vicisitudinile vremii, si paraziti… ca atare grija ta trebuie sa fie permanenta. Recolta pe care o vei culege candva merita efortul, chiar daca dureaza.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2498 locuitori

Chiriet-Lunga este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Chiriet-Lunga este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 27 km de municipiul Comrat și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 2498 de oameni. Satul Chiriet-Lunga a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.