02 noiembrie 2015, 10:27 Caleidoscop views 6456
Vestimentaţia pentru patrupezi, la mare căutare. Care sunt preţurile
02 noiembrie 2015, 10:27 Caleidoscop views 6456

Vestimentaţia pentru patrupezi, la mare căutare. Care sunt preţurile

Odată cu răcirea vremii, unii iubitori de animale din ţara noastră cheltuiesc bani grei pentru vestimentaţia prietenilor lor necuvântători. Cei răsfăţaţi sunt căţeii de rase pitice, sensibili la frig. În această perioadă, magazinele de accesorii pentru patrupezi nu duc lipsă de cumpărători.

De doi ani, Cristina are un căţel de rasa Toy Terrier Rusesc. Ea are grijă să-i înnoiască permanent garderoba, mai ales în prag de iarnă.

"Dacă ieșim afară, când e zăpadă, și-i frig, nu poate să reziste mai mult de cinci minute. Cumpărăm și încălțăminte. Pentru că iarna picioarele îngheață. Și pe lângă faptul că îngheață, toate trotuarele sunt stropite cu anumite soluții care le dăunează", a spus posesoarea patrupedului, Cristina Smernov.

Reprezentanții magazinelor specializate spun că, în această perioadă, vânzările cresc semnificativ.

În sezonul rece și accesoriile trebuie să fie pe potrivă.

Psihologii atenționează însă că cei care acordă atenție excesivă animalelor de companie riscă să nu se dezvolte ca personalitate.

"Riscul este să rămână în permanență doar în compania animalului. De ce? Pentru că relația cu un animal este nonverbală. Animalul nu-ți dă un feedback. Iar când tu nu poți să ai feedbackul acesta, rămâi la un nivel pe care l-ai avut cândva", atenţionează psihologul Angela Nicolau.

Prețul hainelor și accesoriilor de iarnă pentru câini variază între 100 și 500 de lei.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

ciine , haine , iarna

Comentarii

 (1)
  • #1 Nikola Răspunde Citează selecţia
    Цинизм не имеет границ. Никто и не задумывался, чтобы содержать мелкую живую тварь нужно для ее обслуги убить другую живую тварь на одежку, обувку. А другие двуногие безмозглые считают нормальным потакать первым и изготавливать протезы для вторых. Фууу - мерзость.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1835
Populația:
956 locuitori

Ivanovca Nouă este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Ivanovca Nouă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cimișlia și la 42 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 956 de oameni. Satul Ivanovca Nouă a fost menționat documentar în anul 1835.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.