24 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4508
Horoscopul pentru 24 septembrie 2015
24 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4508

Horoscopul pentru 24 septembrie 2015

BERBEC

Din dorinta ta de a locui in casa perfecta, azi esti gata sa intorci totul pe dos pentru o curatenie generala. Se stie cat de mult iubesti tu ordinea si igiena, dar parca exagerezi deja. Unii ar spune ca ceea ce faci tu e o renovare totala, pentru ca faci ordine chiar si prin cele mai ascunse unghere. Nu conteaza cat de obosit vei fi la finalul acestor eforturi, ci doar bucuria care ti se va citi pe chip ca ai casa imaculata, exact asa cum iti place tie. Totusi, daca tu esti un atat de mare iubitor de ordine, nu pretinde si de la ceilalti membri ai familiei aceeasi obsesie, pentru ca ei pot fi mai neglijenti, mai comozi, si nu vei reusi sa-i atragi in curatenia ta generala. Ii cicalesti, dar tot degeaba!

TAUR

Tu ai rabdare, nu ai de ce sa te grabesti sa ajungi la un anumit scop, cat timp ai o garantie certa care te asigura ca vei ajunge la telul cel mare. Esti constient ca lucrurile bune sunt cele care se cladesc lent, tocmai de aceea faci pasi mici dar siguri catre rezultatele scontate. Unii spun ca tu inca visezi, dar nu esti de aceeasi parere, pentru ca tu nu doar visezi, ci chiar faci ceva in acest sens. Construiesti totul cu cap, etapa cu etapa, pana va fi un edificiu solid si trainic, dar nu te lauzi inca. Astepti ca totul sa fie gata si apoi vei arata ce ai realizat!

GEMENI

Esti un pic suparat pe corpul tau, pe imaginea ta, pe sanatatea ta, si esti gata sa te critici cu cele mai dure cuvinte, or nu aceasta e atitudinea potrivita. Priveste-ti trupul cu bunatate, cu iubire, cu ingaduinta, pentru ca e locuiesti in el si merita onorat mai mult. Chiar daca e doar un invelis al celui care esti tu cu adevarat, nu-ti chinui trupul cu ceea ce nu-ti face bine, deci incepe sa lucrezi si mental, prin a-ti trimite doar ganduri de iubire fata de corpul tau, cat si fizic, prin a renunta la alimente care nu-ti priesc, la un regim de viata care te oboseste, la factori externi care te consuma. Auto-sugestia poate da roade excelente daca o folosesti constant in beneficiul tau.

RAC

Ce sansa apare azi in calea ta! Poate fi vorba de o intalnire care iti poate imbunatati toata ziua! Daca pornesti cu un sentiment de oboseala si apatie, acest om va avea pentru tine exact cuvantul potrivit sau gluma adecvata pentru a-ti readuce zambetul pe buze, perfect pentru o zi de succes! Stai de vorba cu lumea, pentru ca dialogul purtat pe un teren pasnic si amuzant va avea efecte excelente asupra starii tale psihice. Dai randament mai bun daca ai pe cineva alaturi cu care sa discuti si sa te sfatuiesti in permanenta, pentru ca asa nu te simti singur, iar suportul celor care tin la tine conteaza enorm!

LEU

Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect cu maxim interes si entuziasm, pentru ca ti se pare ca totul evolueaza repede si bine. Pastreaza acest tonus ridicat pana la capat si profita de toate stimulentele care mai apar pe parcurs. Nimic nu te poate opri din avant, lucrurile par sa se miste intr-un ritm alert care iti place, deci hai, pedaleaza mai departe cu toate resursele tale. Vestile care vor sosi de acum incolo au un efect foarte benefic pentru ca te duc direct spre scopul tau cel mai inalt. Nimic nu te mai poate intoarce acum din drum, deci tot inainte!

FECIOARĂ

Sfatul pe care il primesti astazi de la un prieten va avea efecte grozave daca te folosesti imediat de el. Deschide o perspectiva noua in planurile pe care le construiesti, pentru ca e, de fapt, un stimulent, o incurajare care vine exact cand aveai mai mare nevoie de o vorba buna. El devine exemplul tau ca se poate, pentru ca iti impartaseste din experienta sa cu privire la un eveniment similar celui prin care treci tu acum, si daca lui i-a iesit atat de bine, la fel se va intampla si in cazul tau daca ii asculti povetele oferite cu draga inima si cu intentii pozitive. Ii vei multumi intr-o zi.

BALANȚĂ

Ai un dialog foarte stimulativ cu o persoana care te completeaza de minune, dar, mai ales, iti amplifica tie creativitatea. Are darul de a te ambitiona sa arati ce poti, sa scoti la iveala noi si noi idei interesante, si schimbul de idei este si el foarte dinamic. Din aceasta confruntare de idei se poate naste un proiect benefic pentru ambele parti, dar trebuie sa puneti la punct toate detaliile ca sa fiti siguri ca va evolua ca la carte. Demult nu ai mai intalnit un om care sa aiba acelasi mod de a gandi ca tine, si e o placere sa stati de vorba si sa va impartasiti ideile. Va amplificati unul altuia imaginatia, cheful de comunicare, optimismul, creativitatea.

SCORPION

Uneori, visele nu se implinesc asa cum vrei, dar nu trebuie sa vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamagire. E semn ca nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil intr-un anumit moment al vietii. Acelasi sentiment il vei avea si tu astazi, ca un mare scop se destrama, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar intotdeauna apare un plan de rezerva. Poate la prima vedere nu-ti convine inlocuitorul pe care il primesti in schimb, dar dupa un timp iti vei da seama ca planul de rezerva a fost mai bun chiar si decat ideea ta initiala. Nu intra in panica, ci foloseste-te de ceea ce ti se ofera!

SĂGETATOR

Lumea te ajuta sa scoti ce ai mai bun din tine, pentru ca prezenta unui grup mai larg de persoane e un stimulent excelent pentru a iesi dintr-o pasa dificila. Ei te sustin, te imbarbateaza, iti arata cat de bun esti, si primesti incurajarile lor ca pe o portie de vitamine. Renasti, pur si simplu, esti mai sigur pe tine, mai increzator, pentru ca te simti sustinut de acesti oameni care au incredere in tine. Numai in medii populate, cu cat mai multe persoane te simti in largul tau, ca atare iesi unde vezi cu ochii pentru a intalni oameni cat mai diversi. Fiecare are ceva interesant sa-ti transmita.

CAPRICORN

Esti in fata unui proiect important si nu ai voie sa te abati de la regulile impuse de altii mai puternici. Esti si tu suficient de bine pregatit pentru a face fata cu brio, te-ai maturizat in ultime vreme si stii exact ce ai de facut pentru a face totul asa cum ti se cere. Azi vor avea succes cei organizati, cei care iau lucrurile foarte in serios, care se concentreaza asupra sarcinilor cu maxima atentie, ca atare demonstreaza cat de bun esti in domeniul tau de activitate printr-o atitudine matura. Lucrurile vor evolua foarte bine spre succes, pentru ca stii exact ce ai de facut si respecti perfect legile si regulile.

VĂRSĂTOR

Nu te astepta ca planurile pe care ti le faci acum cu minutiozitate sa duca repede, din prima, la roadele visate, dar sunt si ele experimente pe drumul tau catre implinirea unui vis. Incerci o data, incerci de doua ori, si asa mai departe pana-ti iese, deoarece din fiecare noua incercare mai ai ceva de invatat. Cumulate, toate aceste experiente vor construi ceea ce visezi, dar trebuie sa fii constient ca nu trebuie sa te opresti dupa un eventual esec. Practica mai departe, cu rabdare, cu ambitie, cu convingerea ca esti pe drumul cel bun li nu uita: toate lucrurile bune s-au nascut dupa zeci de incercari nereusite.

PEȘTI

Ai o discutie foarte serioasa cu familia, cu rudele mai in varsta, de la care simti nevoia sa afli unele aspecte care, din diverse motive, nu iti sunt prea clare. Poate fi un moment al marilor adevaruri, al destainuirilor de familie, al explicatiilor tardive, al unor istorii din trecut pe care abia acum le afli cu adevarat, ca atare oferiti-va unii altora ragazul necesar pentru a sta de vorba cu maturitate si sinceritate. Poti descoperi lucruri foarte interesante, unele din ele bune, altele mai putin bune, dar aceste discutii justificatoare au rolul de a restabili armonia si ordinea in unele planuri mai incerte din familie.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
1722 locuitori

Dîngeni este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Dîngeni și Grinăuți. Satul Dîngeni este situat la o distanță de 10 km de orașul Ocnița, la 1,5 km de stația de cale ferată Grinăuți și la 240 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1722 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Dîngeni datează din 21 septembrie 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.