23 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3221
Horoscopul pentru 23 septembrie 2015
23 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3221

Horoscopul pentru 23 septembrie 2015

BERBEC

Vestile care vin au efecte excelente asupra ta, pentru ca te stimuleaza sa pornesti o directie noua ce poate avea urmari profitabile. Ca e vorba de o discutie despre afaceri, de o intrevedere cu scopul unei tranzactii viitoare sau citesti o carte ce-ti deschide noi sensuri in activitatile care te preocupa, daca vei pune in aplicare ceea ce afli acum, vei merge mult mai repede spre un scop cat se poate de promitator. Ai curajul sa investesti resursele de care dispui din belsug, fara sa te temi de efecte, iar resursele tale cele mai pretioase acum sunt: timpul personal, mintea si mainile tale. Pune-le la treaba si vei avea numai de castigat!

TAUR

Te lasi complet la dispozitia unui companion care te indruma in directia decisa de el. E un semn de imensa incredere din partea ta si, desi habar n-ai incotro duce aceasta cale, nu te opui absolut deloc ghidului tau. Vrei sa-i demonstrezi cat de mult crezi in sfaturile sale, poate si pentru ca ai mai facut-o si altadata si nu ti-a tradat increderea, ca atare abordezi o atitudine supusa, docila, pasiva, lasandu-l doar pe celalalt sa ia decizii si sa traseze directia. Vei fi multumit de ceea ce te asteapta la capatul acestui drum, ca atare nu incerca sa-ti expui punctul de vedere acum. Sfaturile acestui prieten sunt foarte bune!

GEMENI

O vorba necontrolata din partea unui coleg te lasa fara replica. Nu te asteptai deloc la asemenea reactie agresiva din partea sa, dar poate era necesara, pentru ca te poate trezi brusc la realitate. Asteapta-te la critici, la avertismente sau dispute aprinse, dar care nu contin nimic negativ in ele. Nu-ti vrea nimeni raul prin astfel de comentarii, ci vor sa te zguduie un pic, pentru ca doar asa iei taurul de coarne si treci la fapte. Nu-l privi cu ura sau cu teama pe cel care ridica azi tonul la tine, pentru ca intr-o zi ii vei fi recunoscator ca a fost sincer cu tine si ti-a spus adevarul in fata. A te trata cu menajamente nu e in beneficiul tau, deci mai buna e o operatie fara anestezie.

RAC

Stai si cantaresti la rece o situatie si ajungi la o singura concluzie: sa-i pui punct aici. Consideri ca nu merita sa mergi mai departe, nici sa tot cari dupa tine la nesfarsit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic nou, ca atare pregateste-te sa spui stop acum. De maine te vei putea detasa de toate, dar acum dedica-te unui bilant final care sa te ajute sa tragi linie: a fost bine, a fost rau? Acum poti spune mai clar pe ce nivel ai ajuns si apoi sa inchizi definitiv acel capitol, gata sa te apuci de altceva.

LEU

Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga. Trebuie sa-ti pui mai mult in valoare calitatile legate de rabdare si prudenta in evolutia lenta, pas cu pas, pentru ca esti constient ca nu se ajunge repede la scopul tau cel mai important. Ar fi bine sa-ti unesti fortele cu persoane cu interese similare, ca sa va sustineti unii pe altii in lungul drum pana la implinirea acestui tel. Simpla ta prezenta devine un exemplu viu ca se poate, pentru cei carora le lipseste increderea.

FECIOARĂ

Nimeresti intr-un mediu ostil, in care nu esti deloc sprijinit in ceea ce intentionezi sa faci. Vin prea multe refuzuri, prea multe atitudini ostile, si cum sa duci la indeplinire o sarcina in asemenea atmosfera? Incearca sa iesi din acest mediu apasator, pentru ca aici s-au adunat ori numai oameni pesimisti, care nu au curaj sa faca nimic de teama esecului, ori numai critici rautaciosi care iti tot pun bete in roate doar pentru ca ei nu sunt in stare de nimic. Tu ai putea face multe, dar ceilalti te trag inapoi.

BALANȚĂ

Ca sa iesi din pasa nu tocmai placuta in care ai alunecat, trebuie sa tai raul de la radacina, cum se spune, deci intoarce-te in punctul in care a pornit motivul supararii tale de acum si repara-l. A te amagi ca trece de la sine, ca va fi bine, ca nu mai are putere, nu te ajuta deloc, ca atare intoarce-te acolo de unde a pornit totul, pentru ca se poate remedia ceva chiar si acum. La sursa nefericirii, in punctul in care a pornit totul, acolo trebuie intervenit, deci practic trebuie s-o iei de la capat. Poti da un restart intregului sistem, incepi totul inca o data, iar de data aceasta cu mai mult succes. La loc comanda!

SCORPION

Sunt situatii pe care nu le poti intelege logic, dar trebuie sa le iei ca atare, fara sa ceri prea multe explicatii de ce se intampla. Astazi dai piept cu un astfel de moment in care ti se pare ca tot tu esti cel care da de la el, care trece cu vederea, care plateste un pret pe nedrept, dar nu pune la suflet. Considera-l un compromis obligatoriu de pe drumul tau catre atingerea unui scop. Intr-o zi, privind inapoi, iti vei da seama ca era un gest necesar, chiar daca nu l-ai facut cu nicio placere, dar fara el, nu ai fi putut trece mai departe spre ce visai. Merita sa faci sacrificiul, chiar daca nu-i intelegi prea bine sensul.

SĂGETATOR

Pornesti o activitate noua care cere mult de la tine, nu neaparat un efort fizic, ci mai degraba unul mental, pentru ca te confrunti cu principii noi, cu un domeniu necunoscut inca sau cu o viziune complet diferita fata de cea dupa care te-ai ghidat inainte. E un fel de upgradare a intregului tau sistem de valori, fiind nevoit sa prinzi din zbor o alta viziune asupra proiectului la care iti aduci contributia. O viziune mai moderna asupra sensului de mers e necesara din cand in cand, deci adapteaza noului, fara sa i te opui. Efectele se vor vedea curand, dar mai ai de invatat, nu gluma!

CAPRICORN

Esti pus pe distractie, deci vei profita de aceasta zi pentru a sarbatori din toata inima! Ca ai sau nu motiv de celebrat, tot gasesti tu ceva care sa-ti ofere sansa de a bea un pahar de vin, de a dansa sau a asculta muzica. Pentru ca da, muzica are acum un efect revigorant asupra ta, pentru ca leaga mai usor prieteniile, te ajuta pe tine sa te manifesti liber, sa te comporti ca si cum n-ai avea nicio grija. Un loc in care canta muzica este, pentru tine, un spatiu de relaxare si de veselie, uiti de varsta pe care o ai si lasi melodiile sa-ti umple inima si mintea. Pentru o zi spornica si dinamica, incearca s insotesti toate activitatile acestei zile de muzica, pentru ca vei remarca mai usor efectele sale miraculoase. Parca toate merg mai bine!

VĂRSĂTOR

Daca organismul iti atrage atentia prin diverse semnale de alarma ingrijoratoare ca ceva nu e in regula, ar fi bine sa iei niste masuri mai radicale incepand de azi. Este nevoie urgenta de o astfel de hotarare, oricat de grea ar fi, pentru ca renuntarea face parte din procesul corect de vindecare. Nu vei putea reveni la starea normala daca vei continua sa ai acelasi regim de viata si de acum inainte, deci cauta cu insistenta acel element nociv care nu te lasa sa te simti bine. Ca e vorba de fumat, de alcool, de sedentarism… numai tu stii asta, ca atare analizeaza la rece ce nu-ti face bine si scoate-l din programul tau cotidian!

PEȘTI

In mediul tau intim intra un musafir nepoftit a carei prezenta nu o agreezi deloc. Popular vorbind, nu e in toate mintile si preferi sa plece cat mai repede, pentru ca ai impresia ca infesteaza atmosfera in jurul sau cu zvonuri false, cu povesti exagerate, cu o stare de panica. Nu ca te-ar influenta cumva - pentru ca tu esti mult prea deschis la minte ca sa gandesti negativ ca celalalt - dar aceasta atmosfera te frustreaza, te face sa te inchizi in tine. Fa un efort sa-l tii la distanta pe acest intrus cu care nu poti fi de acord: prea vede in jur doar raul, doar pericole, doar dusmani, or tu esti mult mai optimist si mai luminos.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
82 locuitori

Pălăria este un sat din cadrul comunei Ţambula, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.30 km. Satul Pălăria se află la 24 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 82 de oameni. Satul Pălăria a fost fondat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.