16 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3067
Horoscopul pentru 16 septembrie 2015
16 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3067

Horoscopul pentru 16 septembrie 2015

BERBEC

Unele lucruri cer o schimbare radicala, dar nu trebuie sa te ocupi doar de efecte, ci si de cauza lor. Ca atare cauta sursa actualelor tale probleme si intervino direct acolo! Detii toate instrumentele pentru a redresa situatia cu brio, si rabdare, si intelepciune, si capacitate de concentrare, si solutii concrete de a stabiliza din nou balanta. Nu te multumi sa schimbi cateva fleacuri de pe parcurs, ci cauta sa te intorci chiar de la primul pas facut, pentru ca inca se mai poate face ceva. Probabil ai sansa de a o lua de la capat, un nou inceput, strici tot ca sa reconstruiesti totul ca de data aceasta sa iasa mult mai bine. Reset and restart!

TAUR

Tot amani un moment decisiv de care depind unele proiecte de serviciu. Nu te simti foarte pregatit pentru confruntarea cea mare, de aceea tot cauti scuze sa scapi de raspundere. Probabil mai ai ceva de lucrat, de studiat, de acumulat, nu detii toate resursele necesare si, daca intri acum in competitie, nu vei lua nota maxima. E bine sa recunosti deschis ca nu esti pregatit si sa ceri o amanare a termenului, decat sa te implici si sa nu faci fata asa cum ai dori. Pe de alta parte, poate amanarea vine pur si simplu asa, din senin, fara sa ceri tu o derogare, ca atare e un noroc pentru tine ca ti se mai ofera un ragaz. Profita de el si aduna repede resursele lipsa!

GEMENI

Simti ca cineva mult mai puternic decat tine, din alte dimensiuni, iti ghideaza pasii in directii noi, si pentru ca nu detii tu controlul, asa cum iti place de obicei, esti nesigur pe tine. Mai lasa si destinul sa te duca unde vrea el, fara sa tii tu volanul strans in maini, pentru ca nu ai de unde sa le stii tu pe toate. Vei vedea ca tot ce se petrece acum in calea ta e spre binele tau deci nu are rost nici sa te temi, nici sa te opui. Esti in siguranta si vei primi, la final, exact ce ti se potriveste. Lasa-te dus de val: totul va fi bine!

RAC

Ai nevoie de ajutor pentru a depasi un moment de slabiciune fizica. Asculta sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare si a depasit cu bine impasul. Foloseste reteta sa de succes si iti vei reveni repede la normal. Nu pierde vremea cu propriile experimente cand poti aplica mult mai repede ponturile celui care se ofera acum sa te indrume in procesul vindecarii. Stie bine ce spune si merita sa-i calci pe urme. El se simte bine, in forma, organismul lui degaja sanatate si energie pozitiva, deci de ce nu ai face ca el?

LEU

Iubirea te stimuleaza la gesturi de care, uneori, nici tu nu stiai ca esti capabil. Esti pregatit de o initiativa de zile mari prin care vrei sa-i demonstrezi celui drag de ce esti in stare pentru el, pentru relatia voastra, si ai fi de-a dreptul incantat sa vezi ca si el se implica la fel de entuziast si de tonic in planul propus de tine. Impreuna veti fi capabili si sa mutati muntii din loc, pentru ca iubirea poate fi motorul principal de energie pentru voi doi, care va impinge la adevarate minuni! Iubirea, de fapt, face minuni, si te vei convinge si tu, inca o data de asta, pregatit de orice ti s-ar cere de catre sau pentru cel drag!

FECIOARĂ

Esti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani marunti si diseci firul in patru fara rost, prea stai si analizezi fiecare chichita cand lucrurile ar putea reveni mult mai usor la normal. Fa-le si tu mai relaxat, chiar si cu un dram de superficialitate, pentru ca a le lua pe toate atat de in serios nu e in beneficiul tau. Calmeaza-te si ocupa-te de ce ai de facut cu un soi de amuzament, ca si cum ar fi o distractie, nu ceva atat de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine daca abordezi un zambet pe figura si le vezi ca pe o joaca.

BALANȚĂ

Iubesti planeta aceasta cu intensitate, nimic nu ti se pare mai superb decat Pamantul pe care traiesti si azi ii acorzi o atentie mult mai speciala. E o preocupare mai mare ca oricand pentru mediu, pentru curatenia locului in care te afli, si suferi de-a dreptul cand observi nesimtirea unora si ignoranta altora fata de natura, fata de aerul pe care il respira si apa pe care o beau. In felul tau, atat cat poti, vei oferi ceva din grija ta spatiului care te inconjoara si chiar daca gestul tau e minuscul la nivel planetar, conteaza pentru inima ta. Ca ridici de pe jos o hartie aruncata de altul sau repari un cat de mic punct slab din orasul in care traiesti, simti ca echilibrul, chiar si cu un pas minor, se restabileste pe planeta.

SCORPION

Aduni alaturi de tine intreaga familie si discutati laolalta despre viitor. Va faceti planuri marete si fiecare ora care va apropie de startul acestor actiuni, va incarca de entuziasm si nerabdare. Ai vrea sa treaca mai repede timpul ca sa ajungi acolo unde va doriti cu totii, dar graba nu e cel mai indicat lucru de care ai nevoie acum. Va veni si momentul mult asteptat, dar nu trebuie sa sari peste etapele de inceput, tot asa cum nu trebuie sa te abati de la cursul firesc al lucrurilor pana la nivelul visat. Puneti cu totii umarul la constructia acestei reusite si totul va iesi foarte bine!

SĂGETATOR

Visezi frumos, dar vei vedea ca ceea ce se naste acum in mintea ta nu e doar visare, ci e un proiect care se cladeste sub ochii tai. Tu esti arhitectul sef, tu esti creatorul, tu esti inginerul care transpune in realitate acest vis, dar primul pas e sa lasi imaginatia sa zboare in voie pana la acel nivel in care deja stii mult mai clar ce doresti. Ai toate sansele sa vezi acest vis implinit foarte curand, pentru ca sta numai in puterea ta sa-l scoti din imaginatie si sa-l transformi in fapte. Fiecare mic succes de pe parcurs il genereaza pe urmatorul, deoarece e un proiect care se cladeste pas cu pas, etapa cu etapa, pana la forma ideala. Viseaza, creeaza, construieste! Poti!

CAPRICORN

Pregatesti o calatorie programata undeva in viitorul apropiat si, pentru ca nu vrei sa lasi nimic pe ultima suta de metri, te concentrezi de pe acum la ceea ce se va intampla atunci. Faci rezervarile de rigoare, dai telefoane peste telefoane, poate deja ai inceput sa-ti pregatesti bagajul, deci atentia ta se indreapta prioritar spre acea deplasare. Esti ingrijorat si vrei sa fie toate bine aranjate la momentul plecarii, si incerci sa nu scapi nimic din vedere ca sa ai o calatorie perfecta. Masurile de precautie pe care ti le iei acum isi vor arata eficienta la momentul respectiv, spre satisfactia ta deplina.

VĂRSĂTOR

Astepti mult de la oameni, dar mai intai trebuie sa pretinzi mai mult de la tine insuti. Catre tine trebuie sa-ti concentrezi acum sperantele si pretentiile, pentru ca, daca tu investesti mai mult, vei ajunge mai repede la roadele pe care le vrei de la ceilalti. Fii sigur ca nu depinde numai de ei, ci e o actiune colectiva in care si tu joci un rol principal. Ca e o afacere care evolueaza lent sau un proiect profesional de durata, trebuie sa te implici mai serios, sa dai tot ce stii si ce ai pentru succesul acestui demers, pentru ca asa cum tu astepti enorm de la colaboratori, si ei asteapta mai mult de la tine. Fiecare trebuie sa-si aduca mai serios contributia!

PEȘTI

Visezi pana departe si iti faci planuri excelente care au la baza o situatie materiala mult mai buna. Ai toate sansele sa-ti vezi aceste dorinte implinite foarte curand, deoarece pui in joc toate talentele tale, toate cunostintele acumulate, si daca mai pui si umarul la treaba, succesul este asigurat. Se intrevede deja o perspectiva promitatoare undeva la orizont si alergi spre acel mare tel cu entuziasm si speranta. Profita de multiplele oportunitati care se ivesc, pentru ca esti pe calea cea buna!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
825 locuitori

Albota de Jos este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Jos, Hagichioi și Hîrtop. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 825 de oameni. Satul Albota de Jos a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.