07 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4653
Horoscopul pentru 7 septembrie 2015
07 septembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4653

Horoscopul pentru 7 septembrie 2015

BERBEC

Visele tale romantice zboara departe, catre formarea unei familii, catre o nunta, si cand vezi ca si partenerul participa la visele tale, devii tot mai optimist ca ele vor deveni realitate. Va alimentati unul altuia visele cele mai frumoase, pentru ca iubirea voastra e puternica si sperati si mai mult de la viitorul vostru comun. Vorbiti despre o locuinta noua, despre un copil, despre un tel maret care va implineste pe amandoi in egala masura. Daca abia azi cunosti pe cineva, sperantele tale cresc peste noapte, pentru ca ceva in adancul inimii spune ca acesta ar putea fi alesul!

TAUR

Ideile pe care le prezinti celor din fata ta sunt imediat acceptate de cei care te asculta, pentru ca vii cu argumente logice, cu explicatii detaliate, si toata lumea intelege exact ce vrei sa spui. Foloseste-te de atuurile tale din domeniul comunicarii si pune-ti in valoare inteligenta, pentru ca de acolo, din mintea ta, vin azi cele mai bune solutii de care au si altii nevoie. Propunerile pe care le expui, caile pe care pe propui sunt imbratisate cu incredere de cei care iti sunt alaturi, pentru ca ei nu gasesc, momentan, alte solutii. Exprima-ti punctul de vedere cu vehementa si incredere, pentru ca ai cu ce te lauda!

GEMENI

Primesti un surplus de energie de la o persoana care emana un optimism covarsitor. Desi tu poate nu esti la fel de entuziast ca cel din fata ta, reusesti totusi sa te molipsesti de la el si sa i te alaturi in scopul pe care si l-a propus. Degaja atata energie pozitiva, incat nu-i poti rezista si incepi sa gandesti si tu la fel de optimist rezultatele spre care te indrepti. El investeste mult si in tine, pentru ca vede ca ai unele retineri si, ca sa te convinga sa-l urmezi, mai intai iti alimenteaza tie visele, sperantele, orgoliile, tot ce ai nevoie ca sa participi alaturi de el la succesul final.

RAC

Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei din jurul tau, cei care iti sunt concret alaturi, ci poti avea si prieteni... nevazuti. Discuti cu ei cu lejeritate chiar si fara a-i vedea, dar ii simti atat de puternic pe aceeasi lungime de unda, asa cum nu simti pe nimeni, in lumea exterioara palpabila. Ofera-ti acest ragaz intim de a discuta intre patru ochi cu prietenii tai secreti, indiferent ca sunt ghizi spirituali din invizibil de la care ceri o inrumare, ca sunt ingerii tai de la care astepti un sfat, sau doar eul tau interior care are ceva sa-ti transmita. Permite-ti aceasta introspectie personala si ai sa descoperi raspunsuri pe care niciun om nu ti le-ar putea oferi!

LEU

Nu are rost sa duci mai departe o suferinta care ar fi trebuit demult sa se stinga, dar exista persoane in jurul tau care tot despre asta vorbesc si iti tot aduci aminte. Ia taurul de coarne si spune adio acum acelor emotii ca sa stergi cu buretele starea nefasta care te-a coplesit. Amintirile urate pot sa dispara, starea de insatisfactie poate pali, totul e sa gasesti ceva mult mai bun si mai frumos care sa compenseze negrul din interiorul sufletului. Sigur exista ceva, pentru ca tu esti o fire pozitiva si tonica ce gaseste intotdeauna un motiv de zambit. Gandirea pozitiva lupta impotriva celei negative si invinge!

FECIOARĂ

Esti foarte preocupat de lumea larga, citesti cu aviditate, esti curios sa descoperi lucruri din toate colturile lumii. E bine sa te lasi purtat de aceasta dorinta maxima de cunoastere, pentru ca ziua de azi seamana perfect cu un curs intensiv la scoala vietii la care vei primi o multime de raspunsuri la marile tale intrebari existentiale. Intra in contact cu cat mai multa lume, dialogheaza, navigheaza pe internet, extinde-ti orizonturile prin legatura directa cu oamenii, cat mai diversi si din directii cat mai diferite. Aceasta este scoala cea mai eficienta, ascultand direct de la sursa ce au ceilalti sa-ti transmita.

BALANȚĂ

Toarna mai multa iubire in modul tau de a comunica astazi cu lumea, pentru ca ai limba cam ascutita si nici nu stii cum deranjezi pe cineva, poate mai ales pe cei dragi. Oricat de nervos ai fi, presara mai multe vorbe frumoase, glume adecvate, complimente sincere in modul tau de exprimare. Gandeste-te cum ti-ar placea sa ti se vorbeasca si poarta-te ca atare. Daca e nevoie de un dram de impulsivitate, foloseste pentru a stimula pe cineva care are nevoie de o incurajare, dar evita tonul critici sau ironic. Il poti stimula cu un pic de ton ridicat, dar elegant totusi!

SCORPION

Este o zi vesela in care vin spre tine doar emotii frumoase, fara sa li te opui! Bine faci, aceasta atitudine iti este de mare ajutor pentru a-ti reincarca bateriile de energie pozitiva. Lasa-te dus de acest val ascendent care te ia dintr-o pasa nu tocmai placuta si te inalta spre o stare de euforie extraordinara. Azi vei putea spune de cateva ori ca viata e frumoasa, ca exista fericire, ca ai alaturi de tine oameni care te iubesc, deci iata un top 3 al celor mai frumoase emotii. Vestile care vin sunt si ele dintre cele mai bune, dar lasa-le sa te duca unde vor, nu incerca sa le trasezi tu o directie. Lucrurile bune vin de la sine, libere si intense, fara programare si fara sa le tii tu sub control: doar primeste-le cu inima deschisa!

SĂGETATOR

Detii energia necesara chiar si pentru a te vindeca singur, totul e sa-ti privesti corpul cu o atitudine pozitiva si autoritara. Cauta ceea ce nu-ti prieste si scoate din meniu toate aspectele defavorabile, dar fa-o cu severitate si, daca tot ai luat o decizie atat de drastica, tine-te de ea. Daca nu respecti decizia luata, care poate avea efecte fantastice asupra organismului tau, practic incetinesti procesul vindecarii. Ai un exemplu demn de urmat in fata si, daca acesta si-a recapatat sanatatea folosind aceasta reteta, merita sa o urmezi si tu intocmai, fara sa te abati de la reguli, chiar daca pot fi dure.

CAPRICORN

Nu privi judecata altora ca pe un afront personal, pentru ca vei descoperi intr-o zi ca ceea ce ti se reproseaza acum, chiar si cu ton ridicat, este purul adevar. Daca iei acum masurile care se cer, vei putea repara la timp o situatie din care ai putea avea de suferit mai devreme sau mai tarziu, ca atare nu fugi de adevar, chiar daca deranjeaza. Ia taurul de coarne acum si accepta schimbarea obligatorie, fara a considera totul nici ghinion, nici pedeapsa, ci sansa justa de a redresa situatia in cel mai corect mod. Repararea greselii este sansa ta de a te dezvolta, altfel ramai blocat intr-un punct mort.

VĂRSĂTOR

Sursa principala de energie a acestei zile esti tu, deci sa nu te mire ca nu ai nicio clipa doar pentru tine. Multa lume va bate la usa ta cu diverse motive, dar o fac fara sa-si dea seama ce anume ii atrage la tine. Ii chemi tu cu energia ta maxima, pe care o imparti din belsug la toata lumea: emani forta, degaji stimulente, si cum unii cauta de undeva un surplus de motivatie, vor veni catre tine ca s-o capete. O fac inconstient, nu inseamna ca le torni tu in pahare cite un pic de energie, dar se vede de la o posta ca tu esti mult mai energic azi. Unii vor fi un fel de vampiri energetici si iti stau prin preajma doar pentru ca extrag de la tine cat de multa energie se poate!

PEȘTI

E greu de tras linia intre ce-ti transmite mintea si ce si-ar dori inima, dar de data aceasta inima va avea un avantaj inaintea ratiunii. Ai nevoie de iubire si te lasi purtat de senzatii si emotii incotro vrea Cupidon, care e prin preajma si-ti ofera gesturi minunate de afectiune. Simti cu adevarat ca esti iubit, rasfatat in gesturi tandre, si daruiesti si tu la fel de mult. Consideri ca e un moment romantic unic, ce merita trait cu tot ce poate fi mai cald si mai frumos, de aceea incerci sa lasi deoparte rationamentele, constiinta sau cine stie ce alte produse ale mintii care si-ar putea baga coada peste inima ta. Nu are ce cauta mintea pe terenul inimii, deci incearca sa faci ordine intre cele doua niveluri ale existentei.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2015 , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1463
Populația:
1596 locuitori

Arioneşti este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Arioneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Arioneşti este situat la o distanţă de 27 km de oraşul Donduşeni şi la 217 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1596 de oameni. Satul Arioneşti este atestat documentar în anul 1463.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.