Mergi spre compartimentul: Muzica
11 mai 2021, 11:00 Muzica views 3191
Au apărut primele imagini ale Nataliei Gordienko pe scena de la Rotterdam
11 mai 2021, 11:00 Muzica views 3191

Au apărut primele imagini ale Nataliei Gordienko pe scena de la Rotterdam

Cîntăreața Natalia Gordienko, care ne va reprezenta în acest an la Eurovision, a apărut în primele imagini video publicate de la repetițiile de pe scena de la Rotterdam.

În imagini, artista apare într-o pereche de pantofi acoperiţi cu 9 000 de cristale Swarovski, creaţi exclusiv pentru ea. Aceştia au fost creaţi în exclusivitate de Alexandr Siradekian, un designer rus de încălțăminte și accesorii de lux, brandul căruia a cucerit piaţa internaţională pe parcursul a cinci ani. Potrivit lui Filip Kirkorov, aceştia sînt unici în lume.

Cît despre ținută, aceasta a fost creată de renumitul stilist Zuhair Murad. Creatorul de modă libanez a fost cel care s-a oferit să îi coase ținuta, după ce a auzit piesa și i-a plăcut foarte mult.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Natalia Gordienco , Eurovision

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1547
Populația:
745 locuitori

Vîprova este un sat din cadrul comunei Puțintei, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Orhei și la 71 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 745 de oameni. Satul Vîprova a fost menționat documentar în anul 1547.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.