Mergi spre compartimentul: Muzica
26 iulie 2019, 12:05 Muzica views 3141
Cleopatra Stratan va cînta în limba rusă
26 iulie 2019, 12:05 Muzica views 3141

Cleopatra Stratan va cînta în limba rusă

La 13 ani de cînd a început să cînte despre „Ghiță" și cum îl așteaptă seara la portiță, Cleopatra Stratan și-a lărgit orizontul lingvistic și a pornit într-o cruciadă muzicală către est.

Cleo, care la toamnă va împlini 17 ani, și-a propus să cucerească spațiul ex-sovietic cu melodiile ei.

Cleopatra Stratan a împrumutat modelul foștilor O-Zone, care, după destrămarea trupei, fac bani buni cîntînd pentru ruşi.

Moldoveanca s-a apucat să cînte în rusă, iar viitorul ei single, ce urmează a fi lansat la toamnă, se numește „Angela", exact ca noul nume de scenă cu care speră că va cuceri imensul spațiu ex-sovietic.

Cleopatra a fost transformată de regizorul Roman Burlaca, în videoclipul piesei, într-o adolescentă sexy și cu atitudine, care nu mai amintește deloc de copilița care, la 3 ani și jumătate, a cucerit milioane de oameni și care a intrat în Cartea Recordurilor la șase categorii.

Sursa: zumi.md

Cuvinte cheie:

Cleopatra Stratan , limba rusă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
732 locuitori

Bălăşeşti este un sat din cadrul comunei Răculeşti, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Criuleni și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 732 de oameni. Satul Bălășești a fost menționat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.