Mergi spre compartimentul: Muzica
11 ianuarie 2012, 12:00 Muzica views 5307
11 ianuarie 2012, 12:00 Muzica views 5307

Moldoveanul Cătălin Josan face furori în Italia


Foto: libertatea.ro  

Graţie casei de discuri italiene Time Records, cu care a semnat un contract, solistul moldovean a ajuns în playlisturile radiourilor italiene, piesele sale "Don't Wanna Miss You" şi "Walking On Fire" fiind propuse în programul de promovare ale altor ţări.

Printre ţările în care se bucură de success, pe lîngă Italia, se numără şi  Franţa, Slovacia, Cehia, Macedonia, Austria. Mai mult, performanțele moldoveanului, printre care şi un loc fruntaş în top 10 al descărcărilor  digitale iTunes, i-au determinat pe cei de la Time Records să-i acorde lui Cătălin un Disc de Aur.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
272 locuitori

Alexăndreşti este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cucuieţii Vechi, Cucuieţii Noi, Ivăneşti și Alexăndreşti. Localitatea este situată la distanța de 13 km de orașul Rîșcani și la 198 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 272 de oameni. Satul Alexăndrești a fost menționat documentar în anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.