Mergi spre compartimentul: Muzica
06 decembrie 2013, 15:06 Muzica views 11872
06 decembrie 2013, 15:06 Muzica views 11872

Stela Botez –un debut muzical promițător


 

Este un nume nou în arta folclorică din Republica Moldova. Doar în această toamnă, tînăra Stela Botez s-a întors din România cu şase premii, menţiuni şi chiar un trofeu. Astfel, talentata interpretă, s-a făcut auzită în Alba Iulia, Bistriţa, Baia Mare, Ocna Mureş şi în alte centre de cultură de peste Prut.

Stela Botez a povestit că îi place nespus de mult să iasă în scenă cu o cobză, instrument pe care l-a studiat și l-a îndrăgit la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Mai mult, ea consideră că asta îi imprimă și un stil original. În cele ce urmează, tînăra interpretă de muzică populară are de gînd să înregistreze un colind frumos pentru sărbătorile de iarnă și chiar să filmeze un videoclip pentru el. Toată luna decembrie va colinda prin Moldova, pentru ca să-și promoveze piesa și ca să vestească Nașterea lui Hristos.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

muzica , interpret , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
672 locuitori

Moldoveanca este un sat din cadrul comunei Logofteni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 672 de oameni. Satul Moldovenca a fost întemeiat în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.