12 decembrie 2016, 14:45 Personalități views 14913
Cît de mare s-a făcut Cleopatra Stratan (Foto, Video)
12 decembrie 2016, 14:45 Personalități views 14913

Cît de mare s-a făcut Cleopatra Stratan (Foto, Video)

O cunoaștem încă de la vîrsta de 3 ani, atunci cînd îl aștepta pe Ghiță la portiță. Acum e domnișoară în toată firea, fiind mai înaltă chiar și decît tatăl său - Pavel Stratan. Vorbim de Cleopatra Stratan, surprinsă în acest week-end la Chișinău în cadrul unui eveniment organizat de UNICEF.

Copii din toată țara, din diferite medii și cu diverse necesități au participat la evenimentul organizat cu prilejul aniversării de 70 de ani UNICEF. Cu prilejul aniversării, UNICEF Moldova a lansat o piesă pentru campania globală #IMAGINE cu implicarea artiștilor celebri din Moldova. Printre ei se numără Pavel și Cleopatra Stratan.

Iată cum arată acum Cleo.

Sursa: agora.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1885
Populația:
237 locuitori

Lupăria este un sat din cadrul comunei Malinovscoe, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Rîșcani și la 183 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 237 de oameni. Satul Lupăria a fost menționat documentar în anul 1885.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.