23 decembrie 2015, 09:45 Personalități views 7736
Natalia Barbu – în topul unei reviste americane
23 decembrie 2015, 09:45 Personalități views 7736

Natalia Barbu – în topul unei reviste americane

Activitatea din showbiz a Nataliei Barbu i-a adus interpretei un loc de cinste în topul anual al celor mai sexy femei din lume, elaborat de publicația Esquire. Revista a realizat o astfel de selecție pentru 195 de țări ale lumii. Cine sunt cele mai sexy femei din România, Ucraina și Rusia, vedeți mai jos.

Autorii topului amintesc că Natalia Barbu a trecut în Finala de la Eurovision Song Contest cu un aranjament muzical și un costum care au făcut furori.

Cea mai sexy româncă din lume a fost numită actrița Maria Dinulescu:

Cea mai sexy femeie din Ucraina a fost desemnată Iulia Timoshenko. „Motivul" pentru care a fost selectat anume numele ei, este, evident, coafura. „Pentru că nicio altă coafură nu poate conferi mai multă regalitate", explică autorii clasamentului.

Natalia Vodianova – cea mai sexy rusoaică din lume, potrivit publicației Esquire:

Statele Unite ale Americii sunt reprezentate, în acest an, de către actrița Minka Kelly, iar Marea Britanie – de către actrița Daisy Love.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

top , rating , SUA , femei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
1127 locuitori

Vînători este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Vînători este unicul sat din comuna cu cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Nisporeni și la 73 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1127 de oameni. Satul Vînători a fost menționat documentar în anul 1619.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.