06 septembrie 2023, 12:00 Realitatea moldovenească views 1236
Șoferii care urcă la volan fără permis de conducere vor fi pedepsiți
06 septembrie 2023, 12:00 Realitatea moldovenească views 1236

Șoferii care urcă la volan fără permis de conducere vor fi pedepsiți

Șoferii care urcă la volan fără permis de conducere sau cu acesta suspendat, vor fi pedepsiți mai dur.

Despre aceasta a anunțat ministrul de Interne, Adrian Efros, transmite Noi.md cu referire la stiri.

Ministrul a declarat în cadrul unei conferințe de presă că va propune înăsprirea legii pentru șoferii care conduc fără permis sau cu permisul suspendat.

Acesta nu a precizat ce amenzi sau pedepse autoritățile vor înainta, însă ministrul a precizat că oamenii legii vor intensifica măsurile de patrulare a traficului rutier „din domeniul Star Trek”.

„Lucrăm la un set normativ de legi cu privire la răspunderea încălcărilor ce țin de conducerea automobilului fără permis, în special de către minori sau persoane care nu-l dețin, să fie răspunderea diferită de cei care au permisul de a conduce suspendat. Noile sancțiuni vor avea un impact descurajator”, a declarat ministrul.

Totodată Efros a anunțat că, începînd cu 3 septembrie, au fost pornite acțiuni la nivel național pentru prevenirea și combaterea abaterilor de la regulile de circulație pe drumurile publice.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

soferi , permis de conducere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
3265 locuitori

Gordineşti este un sat şi comună din raionul Edineţ. Gordineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Gordineşti se află la o distanţă de  15 km de oraşul Edineţ şi la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3265 de oameni. Prima atestare documentară a satului Gordinești, la acea dată cu numele Neagăuți, datează din 27 mai 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.