06 septembrie 2023, 12:00 Realitatea moldovenească views 1525
Șoferii care urcă la volan fără permis de conducere vor fi pedepsiți
06 septembrie 2023, 12:00 Realitatea moldovenească views 1525

Șoferii care urcă la volan fără permis de conducere vor fi pedepsiți

Șoferii care urcă la volan fără permis de conducere sau cu acesta suspendat, vor fi pedepsiți mai dur.

Despre aceasta a anunțat ministrul de Interne, Adrian Efros, transmite Noi.md cu referire la stiri.

Ministrul a declarat în cadrul unei conferințe de presă că va propune înăsprirea legii pentru șoferii care conduc fără permis sau cu permisul suspendat.

Acesta nu a precizat ce amenzi sau pedepse autoritățile vor înainta, însă ministrul a precizat că oamenii legii vor intensifica măsurile de patrulare a traficului rutier „din domeniul Star Trek”.

„Lucrăm la un set normativ de legi cu privire la răspunderea încălcărilor ce țin de conducerea automobilului fără permis, în special de către minori sau persoane care nu-l dețin, să fie răspunderea diferită de cei care au permisul de a conduce suspendat. Noile sancțiuni vor avea un impact descurajator”, a declarat ministrul.

Totodată Efros a anunțat că, începînd cu 3 septembrie, au fost pornite acțiuni la nivel național pentru prevenirea și combaterea abaterilor de la regulile de circulație pe drumurile publice.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

soferi , permis de conducere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1973
Populația:
3872 locuitori

Cantemir este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Cantemir. Amplasat pe un podiş din sudul republicii, în preajma rîului Prut, este situat la 126 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului constituie 3872 de locuitori. Oraşul Cantemir, populat cu preponderenţă de muncitorii fabricii de conserve „Prut”, pusă în funcţiune în 1967, primeşte statut de unitate administrativă la 6 aprilie 1973.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.