22 martie 2023, 15:00 Realitatea moldovenească views 1147
În curînd ar putea fi lansată o nouă cursă aerienă
22 martie 2023, 15:00 Realitatea moldovenească views 1147

În curînd ar putea fi lansată o nouă cursă aerienă

Posibilitățile de intensificare a relațiilor bilaterale au fost discutate în cadrul întrevederii prim-ministrului Dorin Recean cu însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar în Republica Moldova, Meshaal Mohammed Al-Kubaisi.

În contextul semnării recente a Acordului privind liberalizarea regimului de vize între țările noastre, a fost reiterată propunerea lansării unei curse aeriene directe Doha-Chișinău.

Șeful Executivului s-a arătat interesat de preluarea experienței qatariene în domeniul aviației civile, inclusiv prin deschiderea unei școli de formare a piloților în Republica Moldova.

Premierul Dorin Recean s-a mai referit la intensificarea cooperării comercial-economice, în domeniul agroalimentar și al energiei, precum şi la atragerea investițiilor în țara noastră.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Qatar , cursă aeriană

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitalei exită în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
61 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Hănăsenii Noi, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Leova și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 61 de oameni. Satul Nicolaevca a fost menționat documentar în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.