19 octombrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 1790
Judecătoria Chișinău a respins cererea jurnalistei Natalia Morari
19 octombrie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 1790

Judecătoria Chișinău a respins cererea jurnalistei Natalia Morari

Judecătoria Chișinău a respins cererea jurnalistei Natalia Morari de a fi restabilită la conducerea postului de televiziune TV8.

Anunțul a fost făcut de instituția în cauză astăzi, 18 octombrie, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Amintim că Natalia Morari a acționat în judecată Asociația Obștească Media Alternativă, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8.

Aceasta dorește să fie restabilită în calitate de membră.

Pe 20 septembrie, drept urmare a unei discuții interne, Natalia Morari a semnat o cerere de retragere din Asociație, începînd cu data de 30 septembrie.

Ulterior, peste o săptămînă, pe 27 septembrie, fosta moderatoare s-a răzgîndit și a informat despre retragerea cererii din 20 septembrie.

„Natalia Morari pretinde că ar fi scris cererea de retragere din Asociație în condiții de presiune psihologică și șantaj.

Membrii Asociației MA și conducerea TV8 resping categoric aceste acuzații, pe care le califică drept false și calomnioase”, se arată în declarația TV8.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

judecata , jurnalist

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
1843 locuitori

Todireşti este un sat din cadrul comunei Chetrosu, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 20 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1843 de oameni. Satul Todireşti a fost menționat documentar în anul 1627.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.