05 ianuarie 2021, 12:00 Realitatea moldovenească views 3073
Anul Bivolului Alb. Moldova și lumea în 2021. Partea I
05 ianuarie 2021, 12:00 Realitatea moldovenească views 3073

Anul Bivolului Alb. Moldova și lumea în 2021. Partea I

Anul 2020 va intra pentru totdeauna în istorie ca una dintre cele mai grave provocări ale omenirii care ne-a adus șocuri enorme. Acest lucru se referă și la pandemia globală, și la alegerile prezidențiale din SUA - cea mai mare putere a lumii, și la evenimentele din alte regiuni ale planetei.

Evenimentele de anul trecut au influențat semnificativ și viața micului nostru stat. Amintindu-ne de anul care a trecut, menționăm că noi am făcut față cu greu acestor provocări, cu toate acestea, apropierea lui Jupiter și Saturn pe 21 decembrie 2020 ne aduce un nou simbol și un semn că în viitor vom avea parte de provocări globale, pentru că ceva asemănător s-a întîmplat cu multe secole în urmă, cînd pe lume a venit Fiul lui Dumnezeu. Aceste semne ne avertizează că în viitor lumea se va confrunta atît cu probleme de natură globală, cît și sacre ale întregului curs istoric al dezvoltării omenirii moderne.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Moldova , Bîc

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1789
Populația:
512 locuitori

Mînzătești este un sat din cadrul comunei Hîrcești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Ungheni și la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Mînzătești a fost menționat documentar în anul 1789.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.