20 august 2020, 11:30 Realitatea moldovenească views 3149
Pornim! sau Ce pericol prezintă pentru piața moldovenească mașinile accidentate, importate din SUA
20 august 2020, 11:30 Realitatea moldovenească views 3149

Pornim! sau Ce pericol prezintă pentru piața moldovenească mașinile accidentate, importate din SUA

După anularea măsurilor de carantină, economia mondială începe să-și revină, în pofida prejudiciului provocat de pandemie. Piața auto europeană este printre segmentele cele mai afectate ale sectorului real al economiei.

Însă odată cu refacerea ei operatorii se arată îngrijorați de creșterea bruscă a importurilor de automobile cu parcurs din SUA. Au tras alarma și dealerii oficiali din Rusia și Ucraina, care menționează fluxul de mașini accidentate, care în SUA ar fi fost reciclate, dar pe piața lor ajung ca fiind conforme tuturor cerințelor și subminează imaginea și autoritatea industriei auto europene. Dar dacă în Rusia și Ucraina funcționează standardele europene în domeniul dat, în Moldova aceste standarde lipsesc în totalitate. Respectiv, pentru piața moldovenească există riscuri și mai mari.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

automobil , accident

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1586
Populația:
1107 locuitori

Bursuceni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţle Slobozia-Măgura și Bursuceni. Localitatea este situată în valea rîului Ciulucul Mic, la o distanţă de 37 km de oraşul Sîngerei şi la 88 km de oraşul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1107 oameni. Satul Bursuceni a fost menționat documentar în anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.