15 iulie 2019, 11:10 Realitatea moldovenească views 2834
Filat: „Principalul beneficiar al furtului miliardului este Șor”
15 iulie 2019, 11:10 Realitatea moldovenească views 2834

Filat: „Principalul beneficiar al furtului miliardului este Șor”

Ex-liderul PLDM, Vlad Filat, spune că principalul beneficiar din jaful bancar este deputatul Ilan Șor.

De asemenea, fostul premier este convins că toate mişcările de preluare a controlului celor trei bănci, Banca de Economii, Unibank și Banca Socială, au fost create de clasa politică din Republica Moldova, fără mîna externă.

„Restul care au beneficiat sînt cei care au fost plătiți să tacă, să nu acționeze, să închidă dosare, să traducă 6 luni de zile sentința, să protejeze politic. Eu cred că cei mai mulți bani s-au dus la Șor. Furtul miliardului a fost o mașinărie diabolică, bine pusă la punct, și implementată de către ai noștri", a declarat fostul premier, Vlad Filat, în cadrul unui interviu la emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Vlad Filat , Ilan Shor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1898
Populația:
943 locuitori

Brînzenii Noi este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Brînzenii Vechi și Brînzenii Noi. Localitatea este situată la distanța de 36 km de orașul Telenești şi la 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 943 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1898.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.