08 iulie 2019, 09:45 Realitatea moldovenească views 3578
Confirmat! Eduard Harunjen a fost internat în spital
08 iulie 2019, 09:45 Realitatea moldovenească views 3578

Confirmat! Eduard Harunjen a fost internat în spital

Procurorul general, Eduard Harunjen, a fost internat în spital. Informația a fost confirmată pentru AGORA de șefa aparatului Procuraturii Generale, Oxana Țurcanu.

„Este internat în spital. Este în concediu de boală. Diagnoza nu o putem spune, fiindcă sunt date cu caracter personal", a fost singurul comentariu pe care ni l-a oferit Oxana Țurcanu.

Activistul Ștefan Gligor a scris însă că Harunjen ar fi fost internat în secția Cardiologie a Spitalului Cancelariei de Stat. „Din câte înțeleg, mizează pe faptul ca va putea contesta o eventuală eliberare din funcție pe motiv de concediu medical", a scris acesta pe Facebook.

Amintim că, și în mai 2018, Eduard Harunjen a fost internat în spital. Atunci, acesta trebuia să vină în Parlament și să prezinte deputaților raportul de activitate a Procuraturii pentru anul 2017.

Sursa: agora.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
142 locuitori

Ştefăneşti este un sat din cadrul comunei Tănătarii Noi, raionul Căuşeni. Satul are o suprafaţă de circa 0.50 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.24 km. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Căușeni și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 142 de oameni. Satul Ştefăneşti a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.