18 februarie 2019, 11:27 Realitatea moldovenească views 13707
Imagini video de la întîlnirea delegației de la Chișinău cu piloții moldoveni
18 februarie 2019, 11:27 Realitatea moldovenească views 13707

Imagini video de la întîlnirea delegației de la Chișinău cu piloții moldoveni

Presa rusă a publicat cu titlul de exclusiv imagini video de la întîlnirea delegației Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) cu cei doi piloți moldoveni, salvați din captivitatea talibanilor, care în prezent se află într-un spital de la Moscova, Federația Rusă.

Această întrevedere a avut loc după o săptămînă de solicitări oficiale către autoritățile ruse despre locul aflării și starea de sănătate a concetățenilor Lionel Buruiană și Mihai Crihan.

Delegația de la Chișinău a identificat prin eforturi proprii locația acestora și vineri s-au deplasat la instituția medicală cu pricina, acolo unde, după mai multe ore de tratative cu agenții de securitate ai ONG-ului „Delovaia Rossia" condus de Igor Ceaika, oficialii moldoveni au obținut permisiunea de a discuta cu ei doar pentru 10 minute.

Sursa: realitatea.md

Cuvinte cheie:

pilot , delegatie , prizonieri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1669
Populația:
1668 locuitori

Chirca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Chirca și Botnăreştii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 25 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1668 de oameni. Satul Chirca a fost menționat documentar în anul 1669.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.