21 februarie 2018, 16:44 Realitatea moldovenească views 2696
Fost unionist, despre adepții săi (Video)
21 februarie 2018, 16:44 Realitatea moldovenească views 2696

Fost unionist, despre adepții săi (Video)

Unirea Republicii Moldova cu România nu este decît o afacere, o spune un fost unionist într-un material video apărut ieri pe internet.

Tînărul, pe nume Valeriu Pirov, îl acuză pe preşedintele Asociaţiei Obștești „Unirea – ODIP", Vlad Bileţchi, că ar cere bani de la unii moldoveni pentru promovarea unionismului.

Acesta povesteşte cu lux de amănunte cum, la insistenţa lui Bileţchi, a donat bani pentru aşa-zisele campanii de informare a cetăţenilor referitoare la unirea ţării noastre cu România.

„Eu eram naiv şi chiar am donat o mie de dolari, făcuţi cu greu, organizaţiei ODIP, în frunte cu Vlad Bileţchi. Acesta m-a rugat de mai multe ori să ofer resurse financiare, aşa cum o fac mai mulţi oameni de peste hotare, ca să realizeze campanii de informare în limba rusă la Comrat şi la Bălţi. El a confirmat că a primit banii, însă nicio campanie de informare nu a avut loc. Am ajuns la concluzia că reunirea este doar o afacere unde ni se promite unirea în schimbul banilor", a povestit tînărul.

Acum, Valeriu Pirov îi cere preşedintelui ODIP să-i întoarcă banii şi să înceteze să mintă oamenii.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

unioniști , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
585 locuitori

Zolotievca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Larga și Zolotievca. Localitatea se află la distanța de 57 km de orașul Anenii Noi și la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Zolotievca a fost menționat documentar în anul 1860.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.