14 noiembrie 2016, 17:10 Realitatea moldovenească views 7211
Putin l-a felicitat pe Dodon
14 noiembrie 2016, 17:10 Realitatea moldovenească views 7211

Putin l-a felicitat pe Dodon

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, l-a felicitat pe Igor Dodon cu victoria obţinută în cadrul scrutinului prezidențial din 13 noiembrie.

Administrația președintelui rus anunță că Putin a subliniat faptul că rezultatele votării demonstrează sprijinul larg al alegătorilor pentru ideile lui Dodon privind stabilitatea socială și economică, dar și pentru construirea unei politici externe echilibrate.

Putin şi-a exprimat dorința pentru un dialog constructiv și, de asemenea, pentru activitatea comună privind dezvoltarea relațiilor moldo-ruse în conformitate cu Acordul de prietenie și colaborare, semnat acum 15 ani.

Liderul de la Kremlin l-a invitat pe Dodon în Rusia și i-a urat succese în activitatea sa de șef al statului.

Sursa: deschide.md

Cuvinte cheie:

Vladimir Putin , Igor Dodon , felicitare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
567 locuitori

Berezovca este un sat din cadrul comunei Calaraşovca, raionul Ocniţa. Satul Berezovca este situat la o distanţă de  30 km de oraşul Ocniţa şi la 259 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 567 de oameni. Satul Berezovca a fost întemeiat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.