04 noiembrie 2016, 14:45 Realitatea moldovenească views 9559
Avertisment pentru șoferii de microbuze ce transportă pasageri și colete
04 noiembrie 2016, 14:45 Realitatea moldovenească views 9559

Avertisment pentru șoferii de microbuze ce transportă pasageri și colete

Inspectoratul General al Poliției aduce la cunoștința proprietarilor și șoferilor de autobuze/microbuze ce prestează servicii de transport pasageri și colete spre țările europene, în special Franța, că în ultima perioadă s-au întețit cazurile de atacuri asupra șoferilor de microbuze din partea exponenților mediului criminal ce operează în Europa.

IGP este în cooperare strînsă cu organele de drept din Europa pentru a investiga aceste cazuri. Totodată, solicită respectuos precauție maximă din partea șoferilor, în special evitarea zonelor neiluminate, cartierelor cu reputație criminală, locurilor și persoanelor necunoscute, precum și alte circumstanțe ce aparent sînt suspecte.

În circumstanțele în care, ați fost victimă sau martor a unei astfel de fapte, rugăm respectuos contactarea imediată a poliției locale precum și informarea prin numărul IGP de viber +373 (0) 78090902

IGP Vă stă la dispoziție pentru orice acțiuni menite să asigure paza și securitatea Dumneavoastră și a bunurilor Dvs.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

transport , Europa , colete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1698
Populația:
3394 locuitori

Chiştelniţa este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Chiştelniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 35 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3394 de oameni. Satul Chiştelniţa a fost menționat documentar în anul 1698 cu denumirea Hoimănești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.