29 iunie 2016, 16:50 Realitatea moldovenească views 6108
„Poşta Moldovei” va fi modernizată
29 iunie 2016, 16:50 Realitatea moldovenească views 6108

„Poşta Moldovei” va fi modernizată

Întreprinderea de Stat "Poşta Moldovei" va fi modernizată, iar activitatea ei – eficientizată.

Anunțul a fost făcut de către ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Vasile Botnari, în cadrul întîlnirii sale cu locuitorii raionului Anenii Noi, care s-au plîns că în unele sate din raion oamenii sînt nevoiţi să aştepte ore în şir pentru a plăti facturile de întreţinere sau pentru a-şi ridica pensia, notează NOI.md.

Vasile Botnari a menționat că activitatea Întreprinderii de Stat ''Poşta Moldovei'' va fi eficientizată prin renovarea oficiilor, deschiderea agenţiilor poştale noi, instalarea terminalelor de plată şi dotarea tuturor oficiilor cu calculatoare.

El a subliniat, de asemenea, că la momentul actual întreprinderea implementează un plan de modernizare a oficiilor poștale, care prevede atît reparația sediilor existente, cît și deschiderea reprezentanțelor noi în teritoriu, deoarece întreprinderea rămîne a fi o instituție cotată în rîndul clienților.

„Intenționăm să efectuăm o modernizare completă a ÎS „Poşta Moldovei"', astfel încît toate oficiile poştale din ţară să fie digitizate și dotate cu terminale prin intermediul cărora moldovenii vor putea efectua plăţi cu cardul bancar. Acest fapt ar însemna nu doar o deservire calitativă și o atitudine la nivel față de client, dar și condiții mai bune de muncă pentru personal", a spus Vasile Botnari.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

posta , modernizare

Comentarii

 (1)
  • #1 Solon Răspunde Citează selecţia
    Posta M a devenit in ultimii ani tot mai straina intereselor nationale. Putini lucratori cunosc limba romana si denumrile marfurilor de la tejghea.. Chiar si pentru faptul ca nu coresponde menirii ei initiale -- de a informa lumea. A marit taxele la abonamente incat lumea nu mai citeste. A inceput sa vanda tigari si cafea !!!  Lipsesc ziarele statelor invecinate. Nu avem acel magazin unde puteai pe actualul bulevrd Vieru Gr sa procuri publicatiile preferate rarisime. Chiar si coloristica  emblematică a cutiilor postale dă de banuit. Predomina bicolorul. De ce ???
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
138 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 138 de locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.