24 iunie 2014, 11:46 Realitatea moldovenească views 6275
Pe cine ar vota moldovenii, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri
Foto: kungurov.livejournal.com/
24 iunie 2014, 11:46 Realitatea moldovenească views 6275

Pe cine ar vota moldovenii, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, în legislativ ar accede patru formațiuni politice. Cel puțin asta arată datele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice din Moldova, la finele lunii mai.

Potrivit rezultatelor studiului, cele mai multe voturi le-ar acumula Partidul Comuniștilor – 26 la sută, în timp ce Partidul Liberal Democrat ar obține circa 17 la sută, Partidul Democrat – 9,9 la sută, iar Partidul Liberal – 7,2 la sută. Printre partidele situate la coada clasamentului se numără Partidul Liberal Reformator pentru care și-ar da votul 4,2 la sută din respondenți, Mișcarea Populară Antimafie – cu 1,7 la sută și Partidul Socialiștilor cu 1,3 la sută din voturi.

Procentajul alegătorilor indeciși constituie circa 28,5 la sută, arată datele sondajului.

Menționăm că sondajul prezentat de reprezentanții Centrului de Cercetări Sociologice din Moldova a fost realizat în perioada 26 mai – 10 iunie, pe un eșantion de 1100 persoane, marja eroare fiind de +/- 3 la sută. Datele au fost colectate din 12 localități rurale și urbane.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

sondaj , alegeri , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populaţia:
552 locuitori

Slobozia-Horodişte este un sat din cadrul comunei Horodişte, raionul Rezina. Slobozia-Horodişte este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Rezina şi la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 552 de oameni. Satul Slobozia-Horodiște a fost menționat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.