08 mai 2014, 14:55 Realitatea moldovenească views 11897
08 mai 2014, 14:55 Realitatea moldovenească views 11897

Anastasia Lazariuc şi Ştefan Petrache au fost decoraţi cu „Ordinul Republicii”



Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretele privind conferirea „Ordinului Republicii" interpreţilor de muzică uşoară Anastasia Lazariuc şi Ştefan Petrache, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Preşedinţiei.

Distincţia a fost atribuită Anastasiei Lazariuc „în semn de înaltă apreciere a succeselor deosebite în domeniul artei muzicale, pentru contribuţie substanţială la promovarea valorilor naţionale şi înaltă măiestrie interpretativă".

Lui Ştefan Petrache i-a fost acordată decoraţia „în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea artei muzicale, pentru succese remarcabile în activitatea de creaţie şi contribuţie substanţială la procesul de renaştere naţională".

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

Ordinul Republicii , muzica , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
320 locuitori

Stîrcea este un sat din cadrul oraşului Glodeni, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Glodeni și la 170 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 320 locuitori. Satul Stîrcea a fost înființat în anul 1901.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.