Mergi spre compartimentul: Copiilor
23 noiembrie 2015, 11:50 Copiilor views 5979
În Moldova va apărea un Centru de nutriţie şi sănătate pentru copii şi adolescenţi
23 noiembrie 2015, 11:50 Copiilor views 5979

În Moldova va apărea un Centru de nutriţie şi sănătate pentru copii şi adolescenţi

Prima Fundaţie pentru nutriţie şi sănătate din Moldova - BITONIC a fost lansată la Chişinău de Compania Internaţională Lifecare Essentials. Această Fundaţie va inaugura un Centru Educaţional de Sănătate şi Nutriţie pentru Copii şi Adolescenţi. Centrul are menirea de a învăţa tinerii lucruri de bază pentru un stil de viaţă mai sănătos.

„Începând din luna martie 2016, Fundaţia BITONIC va investi în copiii Moldovei pe termen lung. Copii ce vor frecventa această Fundaţie vor dispune de instruiri, seminare de sănătate, o sală de sport, calculatoare, resurse informaţionale şi alte materiale educative", se spune într-un comunicat de presă.

Fundaţia le va permite copiilor din Moldova să îşi descopere talentele legate de nutriţie şi sport, dar şi să înveţe lucruri de bază pentru un stil de viaţă mai sănătos. La activităţile Fundaţiei vor putea participa copiii cu vârstele cuprinse între 12 şi 16 ani.

Compania Internaţională Lifecare Essentials este fondată în 2014 în Viena, cu focus pe Austria, Romania şi Moldova. Aceasta creează şi produce aplicaţii mobile pentru a monitoriza stilul de viaţă, o linie de suplimenţi nutritivi de ultimă generaţie şi platforme informative online.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

alimentatie , copii , sanatate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1456
Populația:
9334 locuitori

Chiţcani este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mereneşti, Chiţcani și Zahorna. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Căușeni și la 77 km de Chișinău. Populaţia satului Chiţcani alcătuia 9334 de locuitori în anul 1989. Satul Chiţcani a fost menționat documentar în anul 1456.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.