Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 martie 2023, 16:00 Diaspora moldovenească views 1123
”Missis Univers - Orientul Mijlociu
17 martie 2023, 16:00 Diaspora moldovenească views 1123

”Missis Univers - Orientul Mijlociu": La concursul de frumusețe au participat două tinere din Moldova

În perioada 7-12 martie, în Dubai, Emiratele Arabe Unite, la InterContinental Dubai Festival City s-a desfășurat concursul de frumusețe Woman of the Universe – UAE (Missis Univers - Orientul Mijlociu).

La acesta au participat circa 50 de țări. Și, deși țara noastră nu a participat la concurs, Republica Moldova a fost onorată să fie reprezentată la acest mare eveniment de două compatrioate de-ale noastre care nu își uită rădăcinile: reprezentanta diasporei moldovenești în Bulgaria, originară din Chișinău, Oxana Jeleapova ("Missis Univers - Bulgaria - 2022"), și Valentina Rusu, o cunoscută creatoare de modă din Moldova, care își dezvoltă cu succes afacerea în Dubai.

Oxana Jeleapova a fost invitată de organizatorii concursului în calitate de oaspete special, care pledează pentru coexistența pașnică a țărilor și pentru prietenia între popoare, însă a fost și membru de onoare al juriului și a participat la ceremonia de decernare a cîștigătoarelor.

Învingătoarea concursul de frumusețe a fost declarată ucraineanca Kononenko Alyona, care locuiește în Dubai.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

concurs , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
720 locuitori

Băcşeni este un sat din cadrul comunei Boldureşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Nisporeni și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 720 de oameni. Satul Băcșeni a fost menționat documentar în anul 1629.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.