17 march 2023, 16:00 Moldovan Diaspora views 823
”Missis Univers - Orientul Mijlociu
17 march 2023, 16:00 Moldovan Diaspora views 823

”Missis Univers - Orientul Mijlociu": La concursul de frumusețe au participat două tinere din Moldova

În perioada 7-12 martie, în Dubai, Emiratele Arabe Unite, la InterContinental Dubai Festival City s-a desfășurat concursul de frumusețe Woman of the Universe – UAE (Missis Univers - Orientul Mijlociu).

La acesta au participat circa 50 de țări. Și, deși țara noastră nu a participat la concurs, Republica Moldova a fost onorată să fie reprezentată la acest mare eveniment de două compatrioate de-ale noastre care nu își uită rădăcinile: reprezentanta diasporei moldovenești în Bulgaria, originară din Chișinău, Oxana Jeleapova ("Missis Univers - Bulgaria - 2022"), și Valentina Rusu, o cunoscută creatoare de modă din Moldova, care își dezvoltă cu succes afacerea în Dubai.

Oxana Jeleapova a fost invitată de organizatorii concursului în calitate de oaspete special, care pledează pentru coexistența pașnică a țărilor și pentru prietenia între popoare, însă a fost și membru de onoare al juriului și a participat la ceremonia de decernare a cîștigătoarelor.

Învingătoarea concursul de frumusețe a fost declarată ucraineanca Kononenko Alyona, care locuiește în Dubai.

 

Source: noi.md

Keywords:

concurs , frumusete

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:
Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
500 locuitori

Piscăreşti este un sat din cadrul comunei Sîrcova, raionul Rezina. Satul Piscărești este situat la o distanță de 16 km de orașul Rezina și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 500 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1667.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.