Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
O moldoveancă a dat viața unui restaurant legendar din SUA (Foto)

O moldoveancă a dat viața unui restaurant legendar din SUA (Foto)

Timp de un și jumătate restaurantul „iconic" Port O 'Call din Kill Devil Hills (un orășel din Carolina de Nord) a fost închis din motiv că fostul proprietar a decedat. Pe 28 mai, de Memorial Day (ziua în care se comemorează soldații americani care au murit în luptă sau în serviciul militar) acest local își va deschide din ușile, datorită Lui Andrew și Natalia Thompson care au închiriat restaurantul pe o perioadă de cinci ani.

Natalia (Bulgar) Thompson este originară din Moldova din orașul Vulcănești și împreună cu soțul său Andrew au dat viață acestui restaurant legendar pentru acele locuri. Într-o postare pe Facebook Natalia a anunțat despre noua aventură, adică despre Port O 'Call, care de altfel va avea și un nou nume – „Seacrets Restaurant and Entertainment".

„După cum mulți dintre voi știți, ne-am avîntat într-o nouă aventură. Sîntem mîndri că vom prelua vechiul Port O Call. Acesta a fost un vis de-al nostru de cînd ne-am întîlnit. În cele din urmă, este aproape să devină o realitate. Vom respecta amintirile pe care le-a adunat toată lumea în acest loc. Și promitem că ne vom pune sufletele în tot ceea ce facem", a postat Natalia pe pagina sa.

Natalia și Andrew au povestit pentru presa locală că meniul restaurantului va fi foarte variat, de asemenea pe timp de noapte va fi muzică live. Localul va fi folosit și ca loc de desfășurare pentru evenimente caritabile.

Cina va fi servită între orele 17:00 și 22:00, iar clubul de noapte va fi deschis de la ora 22:00. pînă la ora 2:00.

Restaurantul Port O 'Call din Kill Devil Hills a fost deschis în 1970, iar de-a lungul timpului a devenit un local foarte popular, unde se adunau muzicieni renumiți cum ar fi Leon Russell, Hootie și Blowfish, Dave Matthews și Whalers. Acum după ce fostul proprietar a decedat, fiica acestuia este foarte încîntată de faptul că restaurantul va prinde din nou viață.

Restaurantul are și o pagină de Facebook, unde puteți urmări noutățile despre acesta.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

diaspora , SUA , restaurant

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
638 locuitori

Haraba este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Haraba este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 119 km de Chișinău. Populaţia satului Haraba alcătuia 638 de oameni în anul 2011. Satul Haraba a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.