Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
08 noiembrie 2015, 10:20 Localităţile Republicii Moldova views 9821
La mulți ani, Comunității Germane din Republica Moldova
08 noiembrie 2015, 10:20 Localităţile Republicii Moldova views 9821

La mulți ani, Comunității Germane din Republica Moldova

La 06.11.2015 în incinta Casei Naționalităților din or. Chișinău Casa Germană "Hoffnung" și-a sărbătorit festiv aniversarea de 25 ani.

Site-ul moldovenii.md aduce sincere felicitări Comunității Germane din Republica Moldova cu ocazia frumoasei sale aniversări. Ne bucurăm de succesele înregistrate de Comunitatea Germană, care unește în jurul său oameni activi și creativi, dar, mai ales, că prin activitatea sa Casa Germană "Hoffnung" contribuie la dezvoltarea limbii și culturii germane, iar faptul că în sală sînt tineri si copii oferă certitudinea că eforturile organizației aduc prosperitate atît germanilor de aici, cît și Republicii Moldova.

La mai mult și la mai mare!

Cuvinte cheie:

Moldova , Germania , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:
Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
550 locuitori

Parcani este un sat din cadrul comunei Răciula, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Călărași și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 550 de oameni. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.