Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
09 octombrie 2022, 09:30 Natura şi turismul views 1566
Moldovenii vor călători fără vize în Qatar
09 octombrie 2022, 09:30 Natura şi turismul views 1566

Moldovenii vor călători fără vize în Qatar

Decretul de promulgare și Legea pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și cel al Statului Qatar privind abolirea vizelor de scurtă ședere au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial, comunică Moldpres.

Astfel, deținătorii de pașapoarte ordinare vor putea intra, tranzita sau se vor putea afla pe teritoriul Qatarului sau al Moldovei pentru o perioadă de pînă la 90 de zile, în decurs a 180 de zile. Condiția este ca scopul șederii să fie turism, tranzit sau interes de afaceri. Persoanele care planifică să depășească acest termen vor trebui să obțină o viză de lungă ședere.

Pînă în prezent, țara noastră a semnat cu Qatarul 13 acorduri bilaterale, care vizează călătoriile reciproce pentru titularii pașapoartelor diplomatice și celor speciale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Qatar , viza , calatorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1709
Populația:
677 locuitori

Severinovca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Populaţia satului Severinovca alcătuia 677 de oameni în anul 2012. Satul Severinovca a fost menționat documentar în anul 1709.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.