Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
10 martie 2024, 15:30 Natura şi turismul views 3626
Ea mereu sosește. Primăvara
Foto: descopera.ro
10 martie 2024, 15:30 Natura şi turismul views 3626

Ea mereu sosește. Primăvara

După iarnă întotdeauna sosește primăvara și, odată cu ea, neapărat apar noi vise, dorințe și posibilități.

Primăvara trezește la viață tot ce este viu, iarba începe din nou să înverzească și cumva repede și pe neobservate încep să apară muguri pe copaci, iar în curînd apar și frunzele.

Primăvara este mama a tot ce este viu, îndrăgită de toate viețuitoarele de pe pămînt. Și dacă nu ar exista primăvară, probabil că oamenii nu ar fi știut niciodată care înseamnă începutul vieții și cît de minunat este acest lucru.

Acestui subiect este dedicat un videoclip, realizat de cunoscutul regizor Viorel Mardari, care a plecat din această lume muritoare în eternitate.

 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
125 locuitori

Buschi este un sat din cadrul comunei Vărăncău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 113 km de Chișinău. Populaţia satului Buschi alcătuia 125 de oameni în anul 2004. Satul Buschi a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.