Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
05 octombrie 2017, 17:15 Turismul în Moldova views 8071
Moldova – în topul destinațiilor turistice pentru 2018
05 octombrie 2017, 17:15 Turismul în Moldova views 8071

Moldova – în topul destinațiilor turistice pentru 2018

Publicația americană New York Post a scris că țara noastră ar fi în topul destinațiilor turistice pentru 2018, potrivit Intrepid Travel, care a plasat Moldova alături de San Marino.

Publicația notează că „Moldova este, de fapt, unul dintre cei mai de seamă producători de vin din lume, cu o colecție incredibilă de beciuri, care tocmai te strigă să vii să le vizitezi. Spre deosebire de celelalte regiuni vinicole celebre, cum ar fi Toscana în Italia sau Bordeaux în Franța – sau locuri precum dealurile Adelaide sau Marlborough din Insula de Sud din Noua Zeelandă – a rămas în mare parte o țară neatinsă încă și nevăzută."

New York Post amintește și de Sărbătoarea Națională a vinului: „Dacă intenționați să faceți o vizită în Moldova, vă sugerăm această perioadă pentru anul viitor. Perioada în care se sărbătorește Ziua Națională a Vinului, o sărbătoare a tot ce se poate de băut, cu autobuze gratuite care te duc la vinării. Ce grijuliu."

Sursa: altfel.md

Cuvinte cheie:

Moldova , turism

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
82 locuitori

Pălăria este un sat din cadrul comunei Ţambula, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.30 km. Satul Pălăria se află la 24 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 82 de oameni. Satul Pălăria a fost fondat în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.